Graviditetsvecka 31 (30+0)


Kl. 16:05 |
Nu har ännu en vecka passerat och i dag klev vi in i vecka 31. Nu väger fostret runt 1,6 kilo. Längden är ungefär 43 centimeter. Fingernaglarna har vuxit ut ännu mer och når fingertoppen. Fostret kan fixera blicken och ser bättre skillnad på ljus och mörker. Det verkar som om det även kan börja känna igen och reagera på musik som spelas vid upprepade tillfällen.
 
 
Tyngre och tyngre börjar jag bli och magen bara växer och växer. Det jobbiga är att den sitter så högt upp. Sparkarna jag får nu är inte att leka med och nu är det verkligen en fot här och en hand där känslan. Lite obehagligt tycker jag nog allt att det är. Nu vill jag bara att veckorna ska gå och att detta ska vara över...
 
Vi har inte börjat köpa några kläder alls till lille hen men jag har faktiskt den senaste vecka börja kika lite smått. Jag har även börjat planera vad vi ska packa ner i BB-väskan. Undra om det är "boa" perioden börjar närma sig ? :-)
 
 
Klart stora syster ska vara med på ett hörn ;-)
 




Kommentarer
BeaS

fin mage! Men visst tusan börjar det bli tungt! Jag känner mig som en säl här hemma :) bb-väskan, vad packar du ner som har gjort det förr? Vad är viktigt och vad klarar man sig utan? /beatrice

Svar: Ja jisses så tungt!

Jag ska knopa i hop ett inlägg om det :-) kram!
Sara´s Dagbok

michaela- mamma till tre 💗

nu får det undan! redan vecka 31! :) ♥

Pauline, mamma till två små

Va fin du är i din mage =)

Jag är riktigt stor om magen och då är jag bara i vecka 26, vet inte hur detta ska sluta. Hoppas iaf att jag slipper gå upp 30 kg som sist.

kram på er

Sandra

Visst går tiden sååå mycket snabbare andra gången när man redan har en virvelvind att hålla ögonen på? :) Hur tänker ni kring syskonvagn?

Svar: Ja det gör den verkligen :-)

Vi väntar på att en bugaboo donkey ska anlända hit hem snart :-)
Sara´s Dagbok

Madeleine

Fin du är:-) Kram

Malin S

v 31 redan. Åhh... spännande!!

Svar: Ja eller hur Malin. Snart är han eller hon här. Helt galet.! <3
Sara´s Dagbok

KIKKI

Jäklar vad fort veckorna går!! :)

Svar: Ja eller hur Kikki ? :-D
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?