Effektiv helg


Kl. 09:30 |
Hej vänner! 
 
Måndag i dag och helgen har verkligen bara svischat förbi för oss, vi har haft fullt upp. Johan, min bror och flickvän har målat väggar och tak, lagt golv och tapetserat. Jag och Tilde har funnits i bakgrunden och försökt att inte varit i vägen ;-) Tildes rum blir så himla bra och i kväll blir det nog helt klart (tejpen till heltäckningsmattan tog slut och listerna ska upp) och sedan kan jag börja inreda :-) Jag hoppas hon kommer tycka om att vara där inne sedan.  Ä n t l i g e n kommer hon få ett fint rum :-)
 
Vårat sovrum har fått vita väggar och en ny säng skaffade vi oss i helgen. Så i dag ska jag i väg och spana in fler tapeter, vi har inte kunnat bestämma oss. Vi ska ha en fondtapet bakom sängen, gärna en ljus, åt det lite lantliga hållet. Tips mottages gärna! :-)
 
 
Här får ni en liten glimt. Ni ska få se mer sen när de sista listerna åker upp :-) Tapeten är från PIP studio, lamporna från Åhlens.




Kommentarer
Maria

så fint med färg :)

Lina

Så otroligt fin tapet. Den skulle jag kunna ha på min dotters rum också. Men som det är ny har hon en ganska fin tapet och det är andra rum i huset som måste gå före. Det tar aldrig slut med projekt då man har hus, det är ett som är säkert.

Emma

Jag tycker att det är så fint med träpanel, vi har det på riktigt men det finns ganska bra tapeter också. Är inte helt säker på hur denna ser ut på riktigt men bara ett tips! http://www.bauhaus.se/russian-strange-creme.html

Såå mysigt med hemmafix! Kul att vi båda är i fixartagen :)

Pauline, mamma till två små

Spännande att se helheten utav rummet sedan, kan tänka mig att det blir jätte fint =)

kram

Camilla

Ser ut att bli såå fint!!




Kom ihåg mig?