Pompdeluxe höst/vinter


Kl. 08:24 |
Hej bloggisar!
 
Fick ett mejl från POMPDELUXE om att höst och vinter katalogen nu finns online. Jag har beställt två gånger från POMPDELUXE och faktiskt varje gång har jag blivit så besviken på deras kvalité. Det blir lösa trådar, tappar färg och ser allmänt dassig ut efter två tvättar. Dock kan jag inte släppa tanken på en overall i softshell från dem. Men jag vet inte. Har ni varit nöjda ? Om det inte blir en från pompdeluxe får det nog bli en från NAMEIT som jag hört bara gott om :-) Men samtidigt har vi varit toknöjda med fodrad galon från Didriksson men...ja alla dessa beslut :-)
 
 
 
Vi har sista semesterdagen tillsammans, ja förutom helgen då. Så nu ska vi börja göra oss ordning för lite äventyr. Kameran ska jag packa ner så jag hoppas kunna bjuda på lite bilder från dagen i kväll.
 
Önskar er en fin dag !




Kommentarer
Erika

Å jag känner tvärtom. Jag tycker kvalitén är grym :) Beställde två par byxor och tre tröjor till lilleman nu när de hade 50%. Hoppas de inte gör mig besviken :) Kram och ha en fin sista semesterdag!

Svar: Kanske jag som har haft otur? :-( Tycker se har så fina kläder men blir så ledsen varje gång :-(
Sara´s Dagbok

Emma

Didrikssons fodrade regnställ är ju helt klockrent! Min son hade de förra året & köpte ett likadant nu igen. Men skulle också vilja pröva pompdelux ytterkläder

Svar: Ja vi har varit så nöjd med didriksson. Men vore kul att prova en overall! :-) Tänk om man kunde köpa allt man ville testa :-D hahaha
Sara´s Dagbok

Nikita

Vi har varit nöjda med skaloverallen därifrån !
Vet att Frida inte var lika nöjd !

Elin

Hej är dålig å att kommentera men härligt att följa en annan småbarnsmamma där livet inte alltid är en dans på rosor. Ang Pompdelux har jag varit supernöjd, mun syster har ärvt kläder som jag har tvättat minst en gång i veckan, ser fortfarande nya ut, dock har jag istället upplevt det du säger med både blingo och MeandI kläder istället som andra tycker är toppen. Skalkläderna funkade skitbra även om inte mycket slår didriksson fodrade.
Kram Elin




Kom ihåg mig?