Crocs: Handle it rain Boot Kids


Kl. 11:01 |
 
Tilde är i behov av nya ofodrade gummistövlar. Nu är det fodrade alldeles för varma och det är ju bara så hemskt att bli varm och svettig om fötterna, eller hur ?  Det står mellan dessa gula från (matchar snyggt med rosa och svart) Crocs och ett par stövlar från Tretorn. Jag har hört så mycket gott om de från crocs och dessutom har de vunnit bäst i test. 
 
Nej, nu är det dags att börja göra sig ordning så vi kan åka iväg och kika på persienner. Vi behöver både till köket och vardagsrummet och det blir hela 10 stycken. Jisses! Vi var på IKEA här om dagen och nej, inga föll oss i smaken så idag ska vi åka till en riktig markis affär och kika.
 




Kommentarer
Ida

De är så himla snygga och smarta! Jag skulle också vilja ha mig ett par!

Svar: Jag tror de finns till vuxna ? :-)
Sara´s Dagbok

Therese

Vi provade Crocs handle it och andra märken och modeller i butik under helgen och crocs var de som kändes bäst. Lätta att få på och väger ju nästan ingenting. Tyvärr fanns bara rosa och blå i butiken så jag gick hem och beställde ett par gula på nätet istället. Så himla härlig färg!

Svar: De gula är ju så himla snygga! :-D
Sara´s Dagbok

Cherie | Börja Spring

Åh man skulle kanske testa dessa, Emma har växt ur sina Tretorn och har nu endast ett par fodrade som blir för varmt. Tack för tipset :)

Svar: Tilde har också bara fodrade nu, så verkligen dags att handla ofodrade :-)
Sara´s Dagbok

Vi ska inhandla crocs-stövlar i år då jag enbart läst massor med bra recensioner om dom. Och så är de billiga här i USA ;) En himla fin fördel, haha.

Svar: Ja ni har det bra i USA ;-) hihi Min svägerska har åkt till NY nu och jag blir så avis! Håller tummarna att hon kommer hem med converse till barnen :-D hihi
Sara´s Dagbok

Viktoria

Dessa är grymma! Kommer aldrig köpa något annat till min dotter :) kram

Svar: Tack för tips!
Sara´s Dagbok

Anneli *Barntipsbloggen*

Precis kommit fram till att jag måste köpa gummistövlar till min lilla tös och just crocs har jag sneglat lite på, kanske får bli ett par såna...:)




Kom ihåg mig?