Dans i regnet och husfasaden


Kl. 16:06 |
Hej bloggisar!  Bara för en liten stund sedan började det ösregna här hemma. Gissa vem som smet ut genom altandörren och dansade i regnet ? ;-) Nu börjas det med hyssen! hihi I går när Tilde kom hem få var hon riktigt snorig och inte alls så kry så jag gissar på att denna dans ute i regnet inte gjorde det hela bättre. Senast överförda116 Här får ni en glimt av vårat hus på ytterfasaden. Halva huset är i vitt/grått tegel och den andra halvan är blå. Tydligen är den en speciell blå färg som kommer från dalarna. Dock tror jag att vi kommer så småningom att måla om, redan kanske till sommaren då vi ska byta tak ? Ja, vi får se.  Men nu ska vi börja med insidan och vi började redan lite smått i går med att riva taket i vardagsrummet :-)




Kommentarer
Sandra

Gud vad kul att du börjat blogga igen :) av det man ser av huset ser jättefint ut. ska bli kul och se bilder på insidan framöver :) kram

Svar: Vad kul Sandra att du tycker det. Dock vet jag inte hur det kommer bli framöver men nu börjar vi med en bloggflytt så får vi se om gnistan kommer tillbaka :-)

Bilder kommer komma men nu bor vi verkligen i kaos och ska börja riva allt ;-) hihi
Sarasdiary

Emelie

Tycker du är snål som bara delar med dig av en liten "titt" på fasaden! ;-) Vill ju se mer! :-D

Svar: ;-) Puss!
Sarasdiary

Carolina

Ser fram emot att följa er i renoveringen! Vi har också precs köpt hus och ska renovera en hel del.. Först tyckte jag att det var jobbigt, men det ska faktiskr bli spännande och roligt!! :-)

Jenny - mammaliv i Nashville

Såå kul med husrenovering! Ska bli spännande att följa er på resan! :)

Svar: Jättekul men SÅ jobbigt ;-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?