Victoria´s Secret


Kl. 18:03 |
För någon vecka sedan hade en arbetskamrat med sig massa bodymist från Victoria´s Secret som vi fick dofta på. Jisses, jag föll verkligen pladask. Nu börjar flera webbshoppar att få in deras produkter. Bl.a LYKO har fått in. Perfekt att önska sig till under granen. Och jag lovar, det spelar ingen roll vilken doft du beställer, alla doftar gudomligt! Har ni provat ? Vilken är eran favorit doft ?
 
Så fort Tilde och J kommer hem från en liten promenad ska jag åka iväg och göra något jag inte har gjort på väldigt länge. Sola! Jag känner mig så otroligt blek och lite färg piggar alltid upp. När jag kommer hem hoppas jag att Linas matkasse kommit! På veckans meny stod det bl.a Julmustkyckling och hur gott låter inte det ?
 
 




Kommentarer
Gunilla

Har precis kommit hem från tjejhelg i London och igår var vi på Victoria's Secret vid Bond Street. Vilken affär! Håller med dig att misterna är jättegoa och det var väldigt svårt att välja men till sist blev det en "Mango Temptation" som fick följa med mig hem. Jag har hört att de är lite svagare så doften håller sig inte lika länge på huden som parfym men då får man väl fylla på :)
De hade även HUR mycket fina underkläder som helst men det får bli nästa gång.
Ha det fint!

Svar: Åå vad härligt med tjejhelg. Har för mig att du nämnt om att du har en resa att se fram emot :-)
Mango temptation låter som en god doft, mmmmm! Jag har just nu en bodymist från The bodyshop och som du skriver är doften svagare. Passar mig perfekt som jobbar inom vården som inte kan ha parfym/ för starka dofter :-)
Sara´s Dagbok

Victoria

Dessa finns även i en butik på IN-gallerian =)




Kom ihåg mig?