Nyhet hos Lindex


Kl. 20:50 |
Har ni sett vilken fin kjol som har kommit in hos Lindex ? Den skulle jag vilja ha på julafton och matcha med en röd överdel. Undra om magen tillåter det ? ;-)
 

God kväll bloggisar!
 
Hur mår ni ? Jag är så galet trött efter en psykiskt tung dag på jobbet. Snart ska vi se veckans avsnitt av Walking dead men innan ska jag fixa lite med bloggen. Det är lite småfix kvar att göra efter bloggflytten som jag inte riktigt har tagit tag i och det gäller ju att ta vara på stunderna som ges! 




Kommentarer
Gunilla

Åh ser ni också Walking Dead :) Det är vår favoritserie här hemma. Den är så himla bra och vi har sett säsong 1,2 och 3 hittills. Tydligen så började säsong att visas nu i USA så det dröjer väl innan DVD:n kommer.
Ha en bra kväll!

Svar: Vi ser säsong fyra nu på swefilmer :-) Först tänkte vi inte börja se den men vilken tur vi började :-D hihi kram!!
Sara´s Dagbok

Lina

Jag har också två år mellan mina första barn. 2.1 för att vara exakt. Det var en intensiv period i början, men så mysig. Och barnen har så mycket glädje av varandra och leker så bra :) syskon är det bästa som finns tycker jag. Vi har FB 19 april, men det kanske jag skrev. Har varit på några ul, men vi får se på rul om det stämmer.

Svar: Kan tänka mig att det är väldigt intensivt. Gruvar mig lite då Tilde "bara" får vara på dagis 15h/veckan. Men vi får fylla dagarna med öppnaförskolan och sånt som passar henne. Den lilla kommer ju bara följa med liksom :-)
Kul att redan fått sett den lilla i magen. Med Tilde gjorde jag två UL innan RUL men denna gång har vi inte gjort det :-)
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?