Mammakläder


Kl. 11:17 |
Har ni sett vilken snygg stickad polo från H&M - Mamma ? Jag älskar dragkedjedetaljerna. Det som är ett stort minus är att det är akryl i den. Nästa gång jag ska in på H&M hoppas jag den finns inne så jag kan känna lite på den :-) Den kostar 349 :-
 
 
 
Jag har redan fått börja fylla på min gravidgarderob med två par jeans. Jag ÄLSKAR mudden. Jag har ett par gråa och ett par jeansfärgade från H&M med tighta ben. Men jag varvar dem med mina please jeans och mina Dr. Denim, än så länge får jag ihop knapparna :-) Tröjor har jag än så länge mina vanliga. När jag väntade Tilde klarade jag mig fint med vanliga tröjor. Vissa blev lite kort på slutet men då köpte jag bara en storlek större. 
 
Vart köper ni gravidkläder ?




Kommentarer
Nina

Jag var så less på att det var så utplockat på små storl på HM jämt så till sist bojkottade jag dem :P Hade dock också mycket jag kunde använda av mina vanliga kläder - klänningar ihop med gravidstrumpbyxor). Unnade mig några gravidklänningar från Boob design som även är bra vid amning. Nelly hade en del fint på rea vid nåt tillfälle också minns jag, spana in det efter jul vettja ;)

Svar: Tack för tips Nina :-)
Sara´s Dagbok

Nikita

Ja körde mest vanliga kläder , fast lite längre modeller , leggings till för de mesta !




Kom ihåg mig?