Köksbordet


Kl. 12:35 |
Jag har ju lovat att visa er en hel bild på vårat nya köksbord och här nere ser ni. Det är köpt hos MIO, det är vita ben som går i kors och en rejäl ekskiva. Stolarna är vita med vitt skinn men vi fick med sex stycken stolsöverdrag, visst är de fina ? Kul sen att kunna bya ut tyget lite då och då. Vi är så nöjd med köpet! Inget mer vitt köksbord för oss. När det är dags att välja vardagsrumsbord skulle jag vilja ha ett liknande.
 
 
Tanken är att vi även ska ha en matta under köksbordet, men jag har inte hittat någon som faller mig i smaken. Det ska vara en lättskött matta, gå lätt att damsuga av och dra fram och tillbaka stolarna. Vet du av en som skulle passa så säg gärna till. På bilden ser ni också tapeten som vi valt. den sträcker sig från köket och in till vardagsrummet. Den vita balken som ni ser har det varit en vägg för att skilja på köket och vardagsrummet och det blev riktigt bra när vi öppnade upp. 
 
 
Här ser ni en skymt av en klocka som vi fått av J´s föräldrar som är ända från 1816-talet. Den är så himla fin och passar alldeles utmärkt här hemma. När vi har fått soffan ska jag bjuda på lite bilder från vardagsrummet också. Inte så kul att visa när det är halvfärdigt om ni förstår vad jag menar :-) Ni ska också få se hela köket, men än så länge fattas det tapet och köksfläkten, men snart så! Tänk att vi snart är färdiga. Eller färdig och färdig, det återstår bara  fyra sovrum, ett badrum, tvättstuga med dusch och toa + en gillestuga ;-) hihi !




Kommentarer
Nikita

Wow vad snyggt ! alltihopa, både bort stolar å klockan å balken man ser skymten av :D

det där med mattor är svårt tycker jag, att hitta en som uppfyller alla krav och inte kostar skjortan!

Svar: Tack Nikita, ja vi är så nöjd :-) Nu längtar vi efter soffan och allt annat som fattas för att göra köket och vardagsrummet helt klart.
Jag har sett en på rusta som jag måste kika närmare på som jag tror skulle passa. Men som du skriver, mattor är SÅ SÅ SÅ svårt!

Kram
Sara´s Dagbok

Ja det hade hon, men säkert bara kul med lite rött i er för Lovas blev så himla svart tyckte vi! :D

Kramar vännen, jättefint bord, vi vill ha något liknande!!

Emelie

Jätte fint bord!! :-) Och tapeten ser väldig fin ut! :-) Såå kul att du delar med dig av lite bilder på renoveringen! :-)

Madeleine S

Hihi vi har också tittat på samma bord till nya huset <3

Eleni

Jätte fint! :) Tror vi har samma tapet som fondvägg i vårt sovrum. Ser ut som det skulle kunna vara det. Tycker den är himla fin :)

Svar: Tack :-) Ja den är så himla fin!
Sara´s Dagbok

Amanda

Riktigt fint! Och är riktigt avundsjuk på stolsöverdragen! Vad för typ av stol har ni? Stoppad sits med trärygg eller helstoppade? /Amanda

Svar: De är helstoppade vita :-) Överdragen finns hos Mio!
Sara´s Dagbok

erikasblogg.se

Hihi vi har med den kökstapeten i köket :) Tycker den är så fin! Lantlig med så den passar fint i vårt lantliga kök :) Förresten, mattan under bordet är grymt snygg!!




Kom ihåg mig?