Fredagstips!


Kl. 11:51 |
Jag tipsar alla gravida runt om mig om amningslinnen som finns hos Lindex. Jag har redan köpt mig ett svart och måste skaffa mig ett vitt också. Det är perfekt att ha nu när magen växer då det finns plats för det plus att det är lite längre. Sedan är det ju så himla skönt att skrota runt i här hemma, gravid som icke gravid! Har även sett amningslinnen från andra kedjor så som H&M och Kappahl, men jag tycker nog detta från Lindex sitter bäst och kvalitén är ett snäppet bättre.När jag ammade Tilde skrota jag alla mina inköpta amningsbh:ar.
 
 
Helgen står och knackar på dörren och min helg är fylld med massa jobb. Hur ser eran helg ut ? Ska ni göra något skoj ? Äta något gott kanske ? :-) Vi ska faktiskt äta rester från gårdagen då vi lagade till en supersmarrig vegetarisk (!) pastarätt från Linasmatkasse. Den rätten skulle jag kunna bjuda middagsgäster på, så god var den!
 
Trevlig helg bloggisar!




Kommentarer
Linda

Såå mysigt att ni väntar liten! :-) Jag är nyfiken på pastarätten! Kram Linda

Svar: Recept kommer :-) jag han inte fota då jag kom på det i efterhand. Men ska laga till det igen i veckan tror jag :-)
Sara´s Dagbok

Hanna Z

Ja bästa! Bekvämt och lekvänligt :) Och så mkt lättare att klä tjejer vardagsfint. Elliot har oftast mjukisar och långärmad t-shirt på dagis, bekvämt är viktigast. Och då är det ju faktiskt finare med leggings och tröja/tunika/klänning, som ju är lika bekvämt det :)

Anneli *barntipsbloggen*

Tyckte lindexamningslinnen var mkt bättre än kappahls, de sitter som du säger bäst. De från kappahl är dock skönare att sova i pga lösare form.




Kom ihåg mig?