Våran dag!


Kl. 19:37 |
God kväll fina ni! Vilken härlig dag vi har haft. Mys i soffan, träning och bus på förmiddagen. Efter lite sovning efter lunch packade vi oss in i bilen och mötte upp Maria & Ella på Birsta för en shoppingtur och tidig middag för mig och Tilde. Fy så tråkigt det är att äta och laga mat till sig själv ;-) Tack för i dag vännen ♥ Nu håller jag på att natta Tilde. Det senaste är att sätta sig upp i sängen och böka runt och panik grina. Jag tror inte hon är riktigt medveten för hon blundar när hon gör det här och så fort jag lägger hon till rätta så "bäddar" hon ner sig. Detta fenomen började hon med i måndags, då J åkte i väg. Typiskt ;-)

Senast överförda20

Tänkte visa er ett av mina senaste köp. En lite "finare" collagetröja med transparenta armar. Finns hos H&M Trend

Nej, nu ska jag göra kvällsfika och mysa ner mig i soffan. Sista kvällen jag får se på vad jag vill och det ska jag utnyttja till max ;-) Vi hörs i morgon igen!





Kommentarer
Malin ☆

Ja, jag tror verkligen sambandet är så och jag vet ju med mig själv att de man följer på Instagram kanske man inte (tyvärr) längre tittar in hos lika ofta på bloggen. Eller kommenterar för den delen. Tror jag ska dra ner tempot på Instagram som sagt, det är ju kul men bloggen är SÅ mycket roligare :D

Ja, men en åh, en kväll på Invito vore ju supermysigt! Synd bara att mina helgkvällar är uppbokade de närmsta sex veckorna typ, haha! Men en dejt eller två innan dess och sedan en Girls Night Out senare i vår är givet. Eller hur?

PUSS <3

Malin ☆

Och tröjan ser superfin ut!

Mys på nu i soffan, här ska det packas och sedan SOVAS, hihi :)

Emelie

Jag har samma "lyx" till söndag då mannen åkte till fjällen idag :). Små saker som man ska ta tillvara på till max :). Hoppas det är något tillfälligt stök med T. Kram!




Kom ihåg mig?