Tisdagsträning på en torsdag&tankar


Kl. 11:22 |
God förmiddag bloggisar!  Hur mår ni ? När jag vaknade i dag så bestämde jag mig för att idag ska det bli en bra dag och än så länge känns det så. Efter några nätter med dålig sömn så har jag kommit i kapp lite känns det som. Tildes tänder har spruckit igenom under natten så jag tror vi går mot bättre tider igen. Som rubriken lyder så har jag inte tränat på två dagar. Det har funnits 0 energi till det. Så idag körde jag och Tilde träningen som skulle göras i tisdag, cirkelträning!  Passet var tungt men det gick bra. Idag kunde jag även ana lite muskler från axlarna som kikade fram, kul! Då blev jag extra peppad :-) Visste ni att när vi är stressade (skyndar, sover dåligt etc) så bildas det ett hormor i kroppen som heter kortisol som hämmar t.ex viktminskning. Eftersom jag gör exakt som jag ska enligt mitt kostschema och träningsschema och det står helt still, tror jag på kortisolet. Vad annars kan det vara ? Ni ska veta hur frustrerad jag känner mig när jag kämpar som en galning och gör precis som jag ska. Jag har inte fått de resultat jag önskat. Dock ser jag inte detta som ett quickfix så jag tänker ju så klart fortsätta med det jag gör. Men om jag fortsätter med Olgas hjälp, det får vi se. Men det känns som om jag har fått många bra verktyg att använda mig av framöver och jag har framförallt lärt mig äta bättre och regelbundet.  Mitt abonnemang går ut den 4/4 ( 14 dagar kvar) så fram till dess kommer jag köra stenhårt. Då har jag kört sammanlagt 65 dagar! Och ni ska veta det. Mitt mål är verkligen inte att bli smal. Jag vill ha muskler, en biceps när jag spänner armen, rumpan lite högre upp och ben som orkar ta mig fram i vardagen. Ja, ni förstår ? En sund och stark kropp helt enkelt.

Strong is the new skinny, right ?

DSC_0384   DSC_0380

Linne - Kari Traa & Tights Röhnisch!





Kommentarer

låter väldans sunt och bra. blir så sugen att sätta igång när jag läser om er som är så "duktiga";)
idag hade jag förresten ett ägg i gröten. så himla bra alltså! tack för tipset!

Svar: Du får köpa Olgas bok som är för nyblivna mammor :-) Där har du massa övningar du kan göra hemma :-) hihi

Vad kul att du gilla! Ny favorit här också! Kram
Sarasdiary

Josefine

RIGHT! <3

Go girl!

Anna Överhem

Vet du vad Sara? Jag tycker du är fin precis som du är! Bara så du vet :) <3

Anna Överhem

Och förresten, håller med ovanstående - ägg i gröten är nog det godaste och piffigaste man kan göra med den annars ganska tråkiga gröten :) den smeker ju tungan och strupen!

Svar: Vad kul du gilla ägg i gröten, Att jag inte har tänkt på det förut. Och precis som du skriver, smeger tungan och strupen ;-) hihi

<3
Sarasdiary

Ann-Sofi Engström

Så kloka ord, och bra kämpat av dig. Småbarnstiden är kämpigt och du hinner inte alltid det du vill. Men du har verkligen kämpat bra och får till det med både barn, hem, handlla, tvätta, mat och motion. Klart det syns skillnad, du fotade dig själv innan du började....eller hur? Ta fram och jämför med dagens bild. Har själv fastnat på en platå och blir frustrerad....men vet att det lossnar snart och fortsätter kämpa.

Kram till dig

Svar: Tack för dina fina ord <3

Jag har tagit bilder och på de syns det skillnad. Önskar jag våga visa er men det gör jag inte ;-) Visst har det hänt grejer, men efter det har det liksom stannat. Men som du skriver så lossnar det säkert och bara säger poff :-)

Kram och kämpa på!
Sarasdiary

Enfrusdagar

Du är så dukitg som ligger i! Heja, heja :)

Malin- mamma till Arvid & Lucas

Du är så duktig som hänger i... Du ger så mycket inspiration med dina kost- och träningsinlägg, precis vad jag behöver!!! kram

Ida

Kanske sköldkörteln, vanligt m förändring efter graviditet. Tycker inte du behöver gå ner i vikt. Du ser ju toppenfin & fit ut.

Svar: Men att jag inte har tänkt på sköldkörteln! Måste ta prov!
Sarasdiary




Kom ihåg mig?