SPAM!


Kl. 19:50 |
Jag klickade in mig på skräpposter bland kommentarna och vet ni vad jag hittar där ? Massvis med kommentarer från er som jag inte har läst. Det är underbara fina kommentarer ända sedan Tilde föddes. Fick så ont i hjärtat nu. MEN ni ska veta att jag läser varje kommentar som jag ser och jag svarar också på den. Men märker ni att ni inte får något svar så mejla mig gärna ([email protected]) Jag ska se över vad jag kan göra åt detta. Kanske låsa kommentars fältet så jag måste godkänna varje kommentar ? Ja vi får se.




Kommentarer
Josefine

Det är spamfiltret som är strängt, jag kikar i mitt ganska ofta.

Stor kram!

Svar: Jag ska bli duktigare på att kolla in också. Det är ju bra att det är strängt men synd att den sorterar så ofta "fel"

Välkommen hem :-)
Sarasdiary

Jag rensar mitt spamfilter flera gånger per dag och lyckas då "fånga upp" de flesta som hamnar där. Fast ibland, som i veckan när det kom in flera tusen på ett dygn var det nästan omöjligt att hänga med, men nu verkar det ha lugnat sig igen, tack och lov :)

Puss!

Svar: Jag har varit så godtrogen och trott att för hamnar bara spam. Så himla dumt från mig. Har 6000 kommentarer att gå igenom. Blev så himla ledsen i går och förstår ju att bloggläsare tröttnar på att kommentera. Många har skrivit flera kommentarer om att de hamnat i spam och de kommentarerna ligger också där.

Nu blir det att gå igenom Spam flera gånger om dagen.

Hoppas resan hem gick bra i går! Puss <3
Sarasdiary




Kom ihåg mig?