Ombytt och redo!


Kl. 09:40 |
God förmiddag! Idag var det min tur att stiga upp med Tilde. Vi turas om med sovmorgon på helgen och det är så skönt. Men nu hoppas jag J tänker stiga upp snart så jag kan sticka iväg och träna. Jag ligger lite "efter" och har fredagens träning kvar att göra denna vecka. Men som ni vet kommer det upp saker i vardagen som ibland kan sätta stopp för just träningen och då får man ta igen det på helgen i stället ;-) Bild 2013-03-10 kl. 09.32

Träningskläder från Röhnisch!

Ber om ursäkt för suddiga photo boot bilder ;-)





Kommentarer
Maria S

Hur många ggr i veckan tränar du? Jag ska börja min PT online imorgon!:) Men känner mig osäker på hur många ggr i veckan man bör lägga ner på träningen!

Svar: Jag tränar 4 gånger. Jag skrev det i PT- formuläret att jag kunde ta mig till gymmet Max 4 ggr. Lycka till :-) :-)
Sarasdiary

Emma

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Hej, hoppas allt går bra m PT online, snart har du kört 1 månad väl? Är det något du kan rekommendera? Känner du några förändringar sen du började? Jag är så nyfiken:-) har länge velat testa men har inte tillgång t gym i närheten( har vikter mm hemma..) så vet inte om det går utan gym.. Kram

Svar: Hej Emma!
Jag har kört över 35 dagar och förlängde med ytterligare 30 dagar nu förra veckan. Jag har lärt mig äta rätt, blivit starkare, och minskat flera cm (midja, stuss, lår, arm). Dock ingenting på vågen vilket jag tycker är jobbigt psykiskt. Många hjärnspöken. Men jag tror det beror på den tunga styrketräningen och att kroppen kommer "fatta" snart. Och muskler väger ju mer än fett..

Om du anmäler dig till PT.online så ska du fylla i ett PT-formulär och du får själv bestämma om du vill träna hemma eller på gym :-) Om du tränar hemma behöver du en fitnessboll och lite vikter. Vilket finns att köpa billigt på t.ex rusta!

Jag är glad att jag har provat på och ångrar det inte. Har tänkt köra i tre månader :-) Berätta gärna om du ska börja! :-) LYCKA TILL!
Sarasdiary




Kom ihåg mig?