Kvällens träningspass!


Kl. 20:00 |
Phuuuu! Har precis kommit hem från ett träningspass och jag tänkte dela med mig av vad jag körde. I dag blev det supersets (två övningar direkt efter varandra. Jag körde 10 rep och tre varv) och jag gillar verkligen den träningsformen för det ger ett rejält flås och är effektivt! Här kommer övningarna i följd; A1 Djupa benböj med boll A2 Axellyft åt sidan B1 Rulla in bollen B2 Armhävning på boll C1 Ett bens knäböj C2 Rodd på bänk i planka (Spola fram till den sista övningen) D1 Höftlyft på boll D2 Planka mot boll 1 min x3 30 sek vila Nu blir det en dusch och sedan ska vi se en film, Jakten. Har hört att den ska vara riktigt bra men samtidigt riktigt riktigt ruggig. Ja, det visar sig. Detta blev ett bildlöst inlägg ser jag, men det kanske inte gör något ?  Även om jag inte gillar det såklart! :-)




Kommentarer
michaela ♥

härligt pass! imorgon blir det allt träning på mig med!
vi såg jakten för ett par veckor sedan och jag tycker absolut att den var bra om än väldigt tragisk! danska filmer ligger mig varmt om hjärtat :)

Svar: Ja men fy vilken tragisk film. Jag har varit så arg. Och tyvärr är det ju precis som den slutade, kommer aldrig i från :-( fy fy fy!

Min första danska film ;-) hihi
Sarasdiary

Full Fart Fram

Superset är kanon! Och jag håller med dig, kombination av de båda är det bästa. Känns som om man köttar på riktigt ordentligt då med :)

Njut av kvällen!




Kom ihåg mig?