Not my cup of tea!


Kl. 18:19 |
Hej finisar! Har ni haft en bra dag ? Det har vi, men vi är liiiite sega, både jag och Tilde. Jag tror hon har haft lite ont i magen idag och jag får knappt i mig någon mat och då är det inte mycket energi. Jag är inte sjuk eller så men har denna vecka knappt fått i mig någonting. Frukosten är värst och det spelar ingen roll om jag har tränat på kvällen så är jag inte alls hungrig på morgonen. Jag som annars ÄLSKAR frukost och ser det som bästa målet på hela dagen :-) Detta måste gå över innan jag börjar med PT-Online den 29 januari eftersom kosten är A och O! Men nu var det inte det jag skulle berätta om, utan lakritspulver! Som jag har sett fram emot att blanda det med kvarg och lite hallon. Men vet ni vad? Nej fy! Så är det någon som vill ha burken så är ni välkommen att hämta :-D Så himla synd att jag inte gillar det, då det är perfekt att kombinera smaksättningen.   DSC_0350

Nu ska jag tappa upp ett varmt bad åt lilla damen och sen blir det mys för hela slanten till hon ska gå och lägga sig :-) Ni får ha en bra kväll så hörs vi igen i morgon!





Kommentarer
Rebecca

Synd att du inte gillade det. Första gången jag tog det råkade jag få för mycket och då gillade jag inte heller det, men resten av gångerna när jag tagit mindre har det varit smaskens. Annars är ju vaniljpulver, proteinpulver eller kanel väldigt gott att mixa det med.

Njut kvällen och hoppas du återfår din aptit snart!
Kramar

Svar: Jag kan nog ha tagit för mycket! Ska ge det en chans till i morgon :-)
Tack för tips!

Tack detsamma <3 Kram
Sarasdiary

Mamma Emelie

Åh va tråkigt! Varför gillade du det inte?
Smakade det inte lakrits?
Jag som hade tänk köpa hem och prova;)
Kram!

Svar: Jättetråkigt! Men jag kan ha tagit för mycket pulver, ska ge det en ny chans i morgon :-)
Det smakade ungefär som hockeypulvret, vet du vilket jag menar ? Men med en konstig eftersmak.
Men jag hoppas att jag bara tog för mycket :-D

hihi
Sarasdiary




Kom ihåg mig?