DRK TOMATO/DRK RASPB&medvetna val!


Kl. 12:59 |
pirumparum   Visst har jag missat att skriva om Overallen som håller Tilde riktigt varm och go i vinter? Den kommer från Villervalla och jag har köpt den hos Pirum Parum här i stan som säljer b.la kläder från Villervalla, Geggamoja, Nova star mfl! Har du besökt den butiken ? De har så mycket fint :-) Vi är riktigt nöjd över att vi satsade på värme denna vinter, nästa vinter blir det mer funktion (tåla väta). Men jisses vad jag hade svårt att bestämma mig, men som vanligt får man bra service av Marlene som vet vad hon pratar om! :-) Var det några Sundsvallsbor som såg på mittnytt i går kväll ? Såg ni att det är flera butiker i stan som ska stänga ner ? Jag måste fråga, gör ni medvetna val när ni shoppar ? Det jag menar är , tänker ni på vad internetshopping kan leda till ? Själv har jag blivit mer medveten om det  och har börjat tänka till före jag gör ett klick här på datorn. Finns varan  här i Sundsvall i butik kanske (eller i en webbshop hos en butik i stan) ? Börjar vi inte göra medvetna val snart kommer vi inte ha några butiker kvar! Eller hur ? Nu menar jag förstås inte de stora kedjorna som H&M, kappahl och Lindex osv utan mer de små pärlorna varje stad har ♥

Just nu har Pirum Parum (som är en butik i sundsvall)  REA i webbshopen och i butik :-)





Kommentarer
Emelie

Haha men Sara :p. Säger du först att vi ska gynna butikerna och sen länkar till en internetbutik och deras rea ;). Men jag håller med dig om att småbutiker verkligen behöver få finnas kvar, det är dom som ger charm till städer. Kram på dig och trevlig helg på er!

Svar: Pirum Parum är i Sundsvall och de har rea både i butik och i webbshopen! Gynnar dem lika mycket om vi shoppar i butik som i deras webbshop. Förstår du skillnaden? Länkar också för att tipsa vad de har i sin butik.

Trevlig helg, Kramis
Sarasdiary

Valeria

Pirum parum, så fina kläder dom har. Själv föredrar jag att handla i birsta, ja det är lättast då man har barn enligt mig ;) Lättsamt då blöjan skall bytas, eller då man skall amma och allt under samma tak (Nästan iallafall) :)
Så tråkigt då butiker börjar gå i kk.

Svar: Jag håller med Valeria! Det är så mycket smidigare att shoppa där ute när man har småbarn :-) Nu har ju INgallerian fixat med amningsrum där man kan byta blöja men det i birsta är ju så mycket bättre :-)
Sarasdiary

Nikita

Ja brukar tänka på de där .. Att de är trist när butik efte r butik får stänga, men samtidigt har
Ofta nät butikerna så mkt bredare sortiment , fler å fler kör med
Fri frakt osv .. De har
Blivit lite som en ond cirkel :/

Svar: Vi har så många guldkorn här i stan, pirum parum, butik Annelie och rummet är bara några att nämna :-)
Sen beror det ju helt på vad man har för smak så klart på både kläder och inredning :-)

Men visst är det trist när de måste stänga ner :-(
Sarasdiary

Nina

Jag drar mig verkligen för att åka till trängseln i Birsta så jag sörjer nu då Veromoda stänger i city - tror jag ska börja förlita mig på nätshopping helt och hållet då det gäller mina kläder då det inte finns några vettiga alternativ kvar sedan Kharma försvann också (bortsett från Affären förstås). Men pyttekläder går ju att shoppa i city även i framtiden som sagt :) Å så kommer jag sörja Krabat! Bästa presentaffären för små!!!




Kom ihåg mig?