Pall med skavda partier


Kl. 21:14 |
Denna pall kom jag över Ellos grymma rea som pågår just nu! Hur snygg är den inte ? Skulle passa perfekt här hemma. På rean är den nedsatt med hela 60 %, det är inte tokigt! Sittplatser kan man inte få för många av hemma.
 

Godkväll bloggisar!
 
Hur har ni det ? Jag har nu efter att ha tagit en skön dusch krypit ner i sängen. Tänkte försöka se ett avsnitt av en serie jag har hört mycket bra om, Orange is the new black. Har ni hört talas om den ?? Något jag måste börja med om kvällarna igen är att läsa. Förut (innan Tilde kom) kunde jag sluka hur många pocketböcker som helst. Nu minns jag inte vilken bok jag läste sist och då är det länge sedan. Det har liksom inte blivit av eftersom vissa kvällar har bestått bara av att springa in till Tilde för att ge nappen eller något annat. Det har liksom inte varit någon idé. Nu somnar ju våran lilla tjej bums kl 19.00 och ger inte av ett ljud på hela kvällen. Så nu kanske det är hög tid att köpa en pocketbok, gärna en chicklitt! :-)
 
Hoppas ni har en härlig tisdag kväll!
 




Kommentarer

Serien är grym!! :-) Jag är ingen serie-tjej men v plöjde igenom den på bara några dagar. Kram

Svar: Hihi , oj! Ja risken finns att det kommer bli samma här :-)
Sara´s Dagbok

Camilla

Vilken härlig pall. Känner igen mig ang att kvällarna inte alls blir den samma efter man fått små. Här vet man aldrig när Lilla fröken vaknar. Hon kan vakna kring tre å tycka det är morgon, pju då blir inte denna mamman nöjd;-)

Måste fråga dig har sett mattan ni har avlånga med stjärnor på vart har ni köpt den? Så fin!

Kram på er

Svar: Mattan är från märket pappelina :-) Finns på många sidor på nätet och på rummet i Sundsvall :-) SÅ fin! Och den går även att vända på så blir det annan färg. Kul att kunna variera :-)

Stor kram!!
Sara´s Dagbok

Carolina

Jag brukade också läsa mer om kvällarna förr och jag saknar det..

Malin

Fin blogg!

Svar: Tack :-)
Sara´s Dagbok

Hanna Karlsson

Vilken snygg pall!

Svar: Ja visst är den :-) :-)
Sara´s Dagbok

Gunilla

Älskar Orange is the new black, blev helt beroende och plöjde den i ett sträck, maken också. Den andra säsongen håller på att spelas in tror jag och kommer inom kort, då ska jag sitta klistrad fram för tv:n igen :-)
Ha en bra kväll!
Gunilla

Svar: Vad roligt att höra! :-)
GOD JUL! <3
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?