Magsjuka?


Kl. 10:05 |

Har ni sett vilket sött hjärta jag fick med i en beställning från syster lycklig?


Kikar in från telefonen. Det var ju några dagar sedan sist och det beror på en tuff jobbhelg! Jisses. I dag är jag ledig men alla planer har fått ställas in då vi tror Tilde fått magsjuka. Det började i går ca kl 16.00 då hon hostade så hon började kräkas. Sedan kräktes hon tre gånger till och sista klockan 19.00 Hon fick sedan somna i soffan medan vi såg en film (hur mysigt?) och sedan sov hon hela natten och vi gjorde inte morgon förrän strax före nio. Direkt när vi steg upp drack hon upp ett helt glas saft, lite välling och sedan en hel smörgås. Kan det redan ha vänt? Är det ens magsjuka? Hon är ju ändå förkyld och kräkas kan man göra även då. Vi får väl veta om någon dag om det verkligen är magsjuka för då smittas ju både jag och Johan. 

Nu har hon bäddat ner sig i soffan till Pippi Långstrump på de sju haven ( stor favoriten) och jag ska börja byta plats i våra köksskåp. 




Kommentarer

Krya på lillhjärtat och HOPPAS det inte är magsjukan <3

Puss & kram!

Svar: TACK vännen <3<3
Sara´s Dagbok

Nikita

håller tummarna att det bara var förkylningskräka!
de små kan ju vara känsliga och därför att det blir fler kräkningar efter varandra om de börjat kräkas en gång.

kram!

Svar: Samma här!
Jag var stensäker på att det var magsjuka tills jag pratade med en vän som berätta att varje gång hennes dotter blev förkyld så kräktes hon. Ingen annan i familjen fick "magsjuka" så det behöver ju inte vara det :-) KRamis
Sara´s Dagbok

Elin

Min son var definitivt magsjuk - hela förskolan var det - men han kräktes bara ett par gånger mellan klockan 23.00 och 02,00, ungefär, sen var det klart. Ett par dagar senare var det min tur, också ganska lindrigt. Hans pappa är immun eller nåt, han får det aldrig!

Svar: Det går magsjuka på Tildes dagis så det är ju säkert det hon har. Det verkar som om detta också är en lindrig variant. Ja, det är väl bara att vänta på att själv få det. Jag har inte haft det sedan 2006 så det är väl på tiden ;-)
Ha det fint!
Sara´s Dagbok




Kom ihåg mig?