....


Kl. 13:42 |


20130404-133631.jpg
Får man inte dricka varmt kaffe hemma så packa vi ner i vagnen och köpte en STOR kaffe på Statoil. Tilde somnade bums och jag får andas ut lite. Att det ser ut som ett bombnedslag hemma och att vi ska få middagsgäster om några timmar har jag glömt bort för en stund...
Förresten, existerar 1 års trots? ;-)




Kommentarer
Nikita

Självklart existerar 1års trots .. Det märker jag varje dag på lilla damen här hemma, vilket humör och vilken vilja man kan ha som 1åring.. Pjuuuh!

Jag o dom små

Om det gör! Och jag önskar jag kunde trösta dig med att det blir bättre, men nej det blir tyvärr inte det.
Just nu har jag en liten mitt uppe i tvåårstrotsen och en som precis kommit ur treårstrotsen.

Du får tänka att hon tycker att det är lika jobbigt som du gör. Det är en tuff period men en dag säger det poff och så har ni erna lilla tjej som alltid är glad igen.

Maria - Mamma till Elias & Ella

*Räcker upp handen* Här är en till som vill dricka varmt kaffe och slippa 1års trotsen en stund ;)
Vi hade gärna hängt på, ring nästa gång :)

Anna Överhem

Så fan också att det existerar!! :-) har ett kaos hemma nu när vi byter kök, så vi bor hos grannen(obarnsäkrad lgh) och som barnen har kul..medan jag jagar springande klätterapor som sen blir tokförbannad (ronja) och dunkar huvudet i golvet/väggen då man säger åt henne..så JA, 1årstrots finns tyvärr, Alfred hade samma ;-P

Svar: Va lättad jag blev av att läsa din kommentar. Missförstå mig inte nu, har en dotter som fyllde 1 år i söndags och hon gör också så; dunkar huvudet i golvet när hon inte får som hon vill! Jag trodde nästan att vi var ensamma om detta då jag aldrig träffat något annat barn som gör så. De andra mammorna man träffar tycker att det är så otäckt när hon göra så (det tycker även jag) och jag har känt mig som en så dålig mamma och varit lite rädd att det är något fel på min älskade lilla dotter. Så tack för att du skrev detta. Men vad säger typ bvc om detta till dig? Behöver man vara orolig?
Johanna S

Johanna S

Jag hade exakt samma fråga innan jag såg de andras kommentarer!;-) Himmel! Idag har varit en gnälldag igen, trots det vågade jag mig iväg till öppna förskolan där hon fick leka av sig lite med de andra barnen tills hon blev jättegnällig, dunkar huvudet i golvet när hon blir sur, då la jag ner henne i vagnen och hon somna bums och jag gick en låååång promenad och bara ANDADES!

Anna Överhem

Har aldrig pratat med Bvc om detta, har även en son på 3år som också är (eller var värre förut) en riktigt tjurskalle. De har ärvt mitt humör (inte för att jag dunkar huvudet i golvet då jag blir tillsagt

Svar: Ok där försvann hela min kommentar.
Jaja, kort o gott, inget att oroa sig över dunkande barn med hett temrament :)
Anna Överhem

Johanna S

Förlåt och tack för att vi lånade lite utrymme i ditt kommentarsfält, Sara!:-)
Tack både "Jag o dom små" och Anna Överhem för era kommentarer på min kommentar! Känns mycket bättre nu! Kram på er!

Svar: Åååå Johanna! Jag har tänkt svarat dig flera gånger men blivit avbruten precis varje gång. Blir så glad att två av mina supergulliga bloggläsare svarar dig och peppat dig <3 Bloggvärlden är fantastisk!
Sarasdiary




Kom ihåg mig?