Det börjar närma sig..


Kl. 10:28 |


20130420-101852.jpg
I dag har jag varit borta från jobbet i ett år, en månad och tjugo dagar för att vara exakt. Inte kunde jag väl tro att detta år bara skulle svischa förbi. Nu är det snart dags för J att ta över tjänsten här hemma. Och det tror jag han kommer göra med bravur! Eftersom jag jobbar skift kommer jag ändå få mycket tid med min familj här hemma och det känns skönt. Sen har jag ju en hel månads semester att se fram emot i juli. Ja, det kommer nog bli bra detta :-)
Om någon timme kommer Tildes mormor, plast morfar och morbror hit. De ska åka till drakborgen och busa. Vet ni vad jag ska göra? Bädda ner mig i soffan och se på Revenge och The Following. Kanske hinner jag se en film också?




Kommentarer
Sandra

Åh, hon är ju så söt så man dör en smula :) hoppas ni har en mysig lördag :) kram

Nilla

Spännade! Får man vara nyfiken och fråga hur länge han tänker vara hemma? Vi sitter som bäst och funderar på fördelningen hemma hos oss och M verkar vara sugen på ett halvår efter att jag gjort mitt :)

Svar: J blir hemma till T börjar dagis, i september. Alltså fyra månader :-) För oss känns det bra och jag tycker det ska bli lite skönt och få komma och jobba :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?