Höstinspo @CL


Kl. 16:00 |

Hej finisar!

Nu har vi kommit hem efter lite flängande! Idag gjorde vi premiär på kyrkis och det var verkligen supermysigt. Det kommer bli vårat tisdagsnöje framöver :-) Efter det så for vi iväg till Erikshjälpen och lämnade in en STOR svart säck med massa kläder som jag rensat ur, så skönt att ha det gjort. Sedan har vi storhandlat och nu ska vi snart börja på med middagen, Phuu! Vissa dagar går verkligen i ett ;-)

Ni kanske har märkt att en av mina absoluta webbshoppar är Creative lounge ? Om jag får tillfälle, vilket jag hoppas jag får, så ska jag boka in en tur upp till Umeå! De har verkligen så himla mycket fint och har ni spanat in deras höstnyheter ? Här nedan har jag knåpat ihop ett collage med lite inspo. Jag vill ha allt ;-)

Scarfen från stylesnoob står det verkligen Sara på ;-) 

Ni har väl inte missat att Creative Lounge finns på instagram ? @creativelounge och mig hittar ni på @sarasdiaryblogg :-)

De finns även på facebook där de b.la. uppdaterar när de får in news.

Nä, nu måste jag börja på med middagen här!





Kommentarer
Vickan

Ni är så välkomna!:)

Svar: :-D
Sarasdiary

Åh hade du? Samma som den som Malin har med? Hade du din vanliga storlek då? Jag kommer ju vara helt höggravid i vinter då bebis beräknas i början på februari…

Svar: Precis :-)

Hade min vanliga storlek. Tyckte den var så bra med snöret i midjan :-) Men de kallaste dagarna tryckte jag på mig min fjällräven, kan inte ha sett klok ut ;-) hihi
Vad mysigt med en februaribebis Hanna! Idag när jag var på kyrkis var det en som bara var 2 veckor. Kan inte förstå att Tilde varit så liten!

Kram!
Sarasdiary

Sara E

Vilket kyrkis var ni på? Jag och mina 2små var på GA's :-) kram

Svar: Selånger :-)
Sarasdiary

Martina

Kyrkis är också väldigt mysigt!

Svar: Supermysigt :-)
Sarasdiary

Martina

Menade att kyrkis i Granlo också är mysigt. Glömde ett ord läste jag nu

Svar: Hehe! I Granlo är det på förmiddagen så selånger passar bäst nu. Men det är bra att man kan byta beroende på vad som passar bäst :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?