Kaos!


Kl. 17:32 |
Hej bloggisar! Här har det varit lite tomt och det beror på att vi har lite kaos här hemma. Balkongen håller på att glasas in så den tiden jag brukar få tid till att blogga (eller ligga i soffan och pilla naveln) är numer som bortblåst. Eftersom balkongen är avstängd kan inte Tilde sova sin vanliga 1-3 timmars sovning ute. Idag har det verkligen varit krig här hemma vilket slutade med att vi gick ut och gick... i spöregn. Detta kommer pågå i ca 10 dagar. Ännu mer kaos väntar till veckan, då de kommer stänga av vattnet i 3 dagar. Vilket betyder att vi inte kommer kunna göra våra behov på toaletten, borsta tänderna eller laga mat (Ja,jag vet att väldigt många människor har det så varje dag). Men då kommer jag och Tilde fly fältet. Vägrar gå ut till de iskalla barackerna eller skaffa en mulltoa som killen tyckte...

Piffar upp detta inlägg med en muffinspall som Tilde önskar sig i julklapp. Finns i blå och rosa, Tilde önskar sig den sisnämnda. När jag får tid ska jag göra ett ordentligt inlägg med vad Tilde önskar sig på sin första julafton :-)





Kommentarer
Jeanette(Sundsvall)

Usch och fy, man får tycka det är jobbigt även om många har det så varje dag. Tur ni kan fly ;).

Gillar din header!

Nena: Foto - DIY - Inredning

Man är ju van vid sin egen levnadsstandard och allt under den är en omställning.. Framförallt om man har små barn, så det är klart att det är okej att tycka att det är jobbigt! Hoppas du hittar något bra ställe att vara under tiden :)

Jeanette

Så tråkigt att det ska hålla på så länge.. Den förvaringspallen är så söt! Vill ha en till Amanda också.

Svar: Ja visst är den söt ? :-)
Från första början trodde vi det bara skulle ta en dag, men nu har de redan stängt av vattnet här tre gånger!
Sarasdiary

Spanienfrugan

Fy så meckigt det låter!

Svar: Eller hur ! Men detta är förhoppningsvis det sista, sen så! :-)
Sarasdiary

Emelie

Men shit, dom håller ju tammetusan på hemma hos er hela tiden. Hoppas att det snart är färdigt med alltihoppa! Kram på dig. Och du, apmysig pall!

Svar: Ja nu är jag ganska less kan jag lova!
KRAM
Sarasdiary

Jenny - mammaliv i Nashville

Hua vilken mardröm! Fly fältet!!
KRAM

Svar: Precis vad vi kommer att göra ;-)
KRAMIS
Sarasdiary

Nikita

ush så jobbigt :/
hoppas dagarna går snabbt tills det är klart.




Kom ihåg mig?