En Tilde status...


Kl. 11:27 |
I natt hade våran tjej det inte lätt. Hon har aldrig varit ledsen om natten, men har man 40 graders feber så får man vara ledsen och vilja vara nära. Strax efter klockan 01.30 hade Tilde 40 graders feber och var stekhet. Vi steg upp, tog av pyjamasen och hon fick en alvedon. Efter lite mys i soffan och lite mat så kröp vi ner igen och somnade om till strax efter 06.30 Då hade febern sjunkit och låg runt 38 grader. Usch, hoppas feber är som bortblåst i morgon. När hon fick vaccination nr 1 var det samma visa, fast tempen översteg aldrig 38.7 och höll i sig i ca två dagar. Blev era små dåliga eller klarade dem sig ?

När Tilde vaknar från sin nap ute så får vi se hur status är. Förhoppningsvis packar vi ner oss i vagnen och beger oss ut och fixar lite ärende (läs lämna in två par skor till skomakaren). Lite friskluft är inte skadligt , snarare tvärtom!

Psssst! Klockan 18.00 kommer det upp en ny tävling här på bloggen som jag är så himla glad över. Denna gång har det inte med barn att göra ;-)





Kommentarer

men stackars liten! håller verkligen tummarna för att hon får vakna lite piggare. jag tror också stenhårt på att en vagnpromenad i friska luften bara är bara för dom små när dom är sjuka så det kör jag också alltid med. så länge man håller sig vilandes så =)

Spanienfrugan

Stackrs liten. Lia har klarat sig från feber och andra symptom båda gångerna.

Nena: Foto - DIY - Inredning

Hoppas sötnosen snart mår bättre <3

Emelie

Men huga lillstackarn.. :-( Hoppas hon kryar på sig snabbt!
Kram

Svar: <3<3
Sarasdiary

My - Mamma till Alma

Fy :( vet hur det är då min tjej också blir superdålig av sprutorna :( Krya på!

Svar: Tack My <3
Sarasdiary




Kom ihåg mig?