En grönväxt


Kl. 10:38 |

Här hemma har jag rensat bort alla "levande" växter och det är dags att inhandla nya fräscha fina till köksfönster och vardagsrummet. Jag gillar dessa enkla Zamioculas som i folkmun kallas för garderobs-blomma. De är lättskötta och passar mig perfekt eftersom jag inte är intresserad. Först hade jag tänkt pryda fönstren med Mårbacka (tror de skulle passa in fint till mina hissgardiner i köket), men kom på att det är väl lite fel årstid för det ? Får bli till våren/sommaren istället :-) Så ett besök antingen före eller efter BVC får det bli för nu är jag less på de tomma fönstren här hemma!

Planterar du om blommor eller gör du som mig, kastar ut och köper nytt ?





Kommentarer
Nikita

Ja kastar å köper nya :-)

Stina

Är inget för att plantera om jag heller, usch vad jobbigt :P Roligare att få nytt i fönstren är det också tycker jag! Jag var på Kjelles igår och hitta fint, murgröna bl.a. dom är också skönt lättskötta! :)

Svar: Ja men eller hur ! Och skitigt blir det ;-) hihi
Sarasdiary

Nena: Foto - DIY - Inredning

Jag kastar och köper nya.. Hur mycket jag än vill ha gröna fingrar så verkar jag inte ha det. Nu reser jag en del i jobbet och sådär så då blir det ännu svårare så senaste året har jag bara haft plastblommor och sen en och annan fräsch snittblomma när jag väl är hemma mer än 4 dagar i sträck :p

Svar: Det finns ju superfina plastblommor! :-) Jag har två murgrönor här hemma hihi
KRAM
Sarasdiary

Pauline

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Haha jag har inget val än att kasta för mina dör. Vet inte vad jag gör för fel riktigt =)




Kom ihåg mig?