Bugaboo Cameleon 3


Kl. 12:00 |

I torsdags var jag in på Babyproffsen och jag var ju bara tvungen att gå och känna, klämma och provköra Bugaboo Cameleon 3. Det skulle jag ju inte ha gjort! Vad tror ni jag fick för svar när jag kom hem till J och sa att jag vill byta vagn ? Jag är K ä r ! ;-)





Kommentarer
Jeanette

Är det stor skillnad mellan denna och den tidigare modellen?

Svar: Det som ja la märke till som är skillnad är bromsen, bygeln, chassit och hur man fäller ihop den. Jag har inte jämfört noga utan bara spanade in den lite snabbt i butik :-)
Sarasdiary

Jeanette(Sundsvall)

Den är riktigt fin med nya chassit! Vi ska till att sälja vår syskonvagn nu och jag är (var) sugen på en Cameleon igen som vi hade innan, just pga att det vore skoj att testa Cam 3, men valet föll på Brio Go dena gång. Jag som alltid haft Bugaboo... !

Svar: Ja den är så fin. Och bromsen var annorlunda, bygeln, liggdelen kändes mer bonad? Jaaa, den föll mig verkligen i smaken.

Hoppas ni blir nöjd med Brion, det tvekar jag inte på! Men bugaboo är ju ändå bugaboo hihi :-)
Sarasdiary

ellenojag

hahaha var han inte sugen på att uppdatera vagnen? konstig kille ;)
för visst hade han inte tvekat om det gällde en uppdatering av dator, mobil tv? så är iaf min Anders ;)

Svar: Haha precis! Karlar ;-) hihi
Sarasdiary

camilla

Då ska jag ignorera den om jag får syn på en! ;) Haha! Är ju nöjd med vagnen som den är nu så det är lika bra man är ovetande om att den kan vara smidigare än vad den redan är!

Ha en fin vecka!

Kramar

Svar: Hihi! Jag är också jättenöjd :-) Är så nöjd med bugga <3

Tack detsamma vännen!! Kraaaam
Sarasdiary

Mikaela

Hej.Halkade hit via en annan blogg.Förstår att du blev kär i Cameleon 3,det är jag också.Hämtar ut mitt ex på måndag :) En all black.Är ny på Bugaboo men jag är helsåld.Hade en Kronan till min son och såhär i efterhand va den robust och stabil men alldeles för klumpig.Du lyckas inte övertyga din man ändå?;)

Svar: Vad kul, välkommen :-)

Nee, han är lite svår på den fronten! En all black, så snygg! Hoppas du blir nöjd men det tvekar jag inte alls på :-)
Sarasdiary




Kom ihåg mig?