Fotoutmaning - Alfabet : E


Kl. 09:34 |
Det går lite långsamt här med fotoutmaningen men jag gör det i min egen takt och det är ju ingen brådska, eller hur ? Hur går det för er ? :-) Ja, idag är jag på bokstaven E och för mig var det lite svårt. Men E, får stå för En första gång. Och idag har jag provat BB cream för första gången! Köpte en från Maybelline igår då jag har hört att den ska vara ett bra budget alternativ.  Vad gör nu denna mirakelkräm ? Här kommer info:

"BB Creams (förkortning av Blemish Balm eller Blemish Base) är en underbar typ av kräm som redan är en försäljningssuccé i Asien. Det speciella med dessa produkter är att de ska uppfylla fem behov på samma gång: jämna ut din hudton, återfukta, korrigera mindre skönhetsfel, ge förbättrad lyster samt skydda huden mot solens skadliga bieffekter. Kortfattat kan man säga att en BB Cream är som en dagkräm med solskydd, concealer och primer".

HÄR kan du läsa om olika BB cream!

Jag använde min vanliga ansiktskräm från Clinique under även om man inte ska behöva göra det. Och krämen får bara tummarna upp än så länge. Den är lagom täckande, smälter bra in i ansiktet, lämnar inga "streck" och ger en härlig lyster! Jag tror jag redan är fast ;-)

Har du testat någon BB-cream ? Vilken ?





Kommentarer



Kom ihåg mig?