Kökssoffa


Kl. 11:23 |
Denna kökssoffa skulle gärna få flytta in i vårat kök. Dock känns det lite fel att köpa en ny då det finns så otroligt fina äldre kökssoffor till bra pris. Men oftast behöver de fixas till och det vet jag inte om jag har orken till just nu. Denna fina finns att köpa hos Solheminredning.

En kökssoffa i vårat kök skulle ge mer plats när vi har gäster samt grym förvaring och jag skulle piffa upp den med massa fina färgglada kuddar. Synd jag inte fyller jämt i år ;-)





Kommentarer
Nikita

kökssoffa är grymt fint! den där på bilden var riktigt fin ju !

ja , tis ons eller tors,(då Albin är på dagis) så bestäm någon av dem dagarna du som passar dig bäst =)
så skriver ja upp det i almanackan så ja inte dubbelbokar nåt =)
så kan vi ju bara höras dagen före om tid å så ?! kramis

Nikita

och om tis passar dig så ska jag ändå klippa mig i stan 9,45 å de brukar bara ta 20 min så =)

Ann-sofi Engström

Jag har en kökssoffa somjag köpte för flera år sedan, den stog påen loge i Härnösand och var måålad i flera lager. Det var mycket möda och slit för att få den fri från all färg. Nu ska den vitmålas i sommar så den passar med övrig inredning i vardagsrummet. Locket är skummgummiklätt och på har jag just nu ett tyg som matchar stolarna kring matbordet. Jag ska byta tyg efter jag målat den så allt känns nytt o fräsht, kul att kunna variera med olika kuddar och att man lätt kan byta tyget på soffan tycker jag. Jag tror inte du kommer att ångra dig om du köper en soffa,förstår om inte tiden finns till att måla.

Kram till dig (jag längtar tills på lördag för att få se er i tidningen.)

Svar: Vad fin soffan kommer bli :-)

Kramis!
Sarasdiary




Kom ihåg mig?