Är snäll mot ögonen


Kl. 12:46 |
20120601-124116.jpg Vilar ögonen från linserna och jag trivs verkligen inte i glasögon. Känner mig inte alls bekväm men det är nog nödvändigt :-) Är det någon av er som gjort en ögonoperation och ser bra utan linser/glasögon? Jag är riktigt sugen på det :-)




Kommentarer
jessica

är sugen på operation själv, men tror inte jag vågar.. Du var ju fin i glasögon, men håller med dig. Trivs allra bäst med linser.

Svar: Jag är också lite rädd. Det är ju ändå ögonen, tänk om något skulle gå snett ?
Sarasdiary

En Jenny

Hej! Brukar kika förbi men har aldrig kommenterat. :) Jag var kraftigt närsynt och gjorde en ögonlaser i februari 2008 på Memira i Sundsvall. Kan ärligt säga att det är den bästa investering jag gjort i mig själv och friheten som det innebär är fantastisk! :)

Svar: Vad kul att höra och vad roligt att det gick så bra för dig! :-)
Sarasdiary

Sanna

Fin är du i dem i alla fall. Jag gjorde min operation 2006, 2010 var min syn tillbaka på exakt samma nivå som innan och nu är den ytterligare lite sämre:( Pratade med min optiker om att göra om det men hon tyckte inte det var en bra idé för hon hade en annan kund som gjort om det och hennes syn var helt förstörd och kunde inte korrigeras ens med glasögon. Men jag ångrar inte att jag gjorde det, hade jag inte gjort det hade jag ju alltid gått och undrat om det hade funkat, nu vet jag att det inte gjorde det för mig.

Svar: Vad surt att synen blivit dålig igen! :-(
Sarasdiary

Hanna Z

Tack! Den kommer från H&M, fast förra året. Fast i år finns ju en liknande i långkjol, den som Malin har vet du? :)

Åh du är ju jättefin i glasögon! Jag har med linser men äger inga glasögon, har så svårt att hitta några som passar mig, men det är väl en vanesak. Är med såååå sugen på operation men vet inte om jag vågar. Känns så läskigt när det gäller just ögonen tycker jag...

Svar: Håller med dig! Känns jätte läskigt, tänk om något skulle gå snett och man blev blind ? Neee, jag får nog köra på linserna! Just nu har jag dygnetruntlinser och trivs med dom. Men tycker det är så jobbigt att byta dom ;-)
Sarasdiary

Mia ☆

Nej, men däremot tror jag att jag kanske får glasögon snart... =) Men en släkting till mig opererade med mycket gott resultat!

Trevlig helg!

Oslo på svenska

Var kraftigt närsynt och gjorde en Lasek (inte Lasik, googla skillnaden) i mars 2010. Resultatet var väldigt bra men inte perfekt. Dock blev jag gravid och då får man inte göra operationen igen, du måste t o m vara amningsfri i 6 månader innan pga hormoner. Så jag väntar fortfarande på en ny egentligen. Men Lasek gör fruktansvärt ont på en del till skillnad från Lasik. Jag hade rejält ont i två dygn då jag låg i ett koldvart rum. Vet inte om jag vågar göra om operationen för att få perfekt syn men är trots allt strul med torra ögon etc glad att jag gjorde det! Det känns som en sänerhetsfråga när man har -7.5 som jag hade!

Svar: Det låter inte roligt med värken! Är så rädd om ögonen så kanske får stå ut med linserna och glasögonen.
Sarasdiary

Romanique

Sv: Ahh det är jätteskönt att dom har bra koll på oss två! :] Längtar tills han är här! Kram

En Jenny

Det var lasik jag gjorde btw, var lite öm i ögonen under samma eftermiddag men inget dagen efter. Körde bil och såg som en hök dagen efter. Det är ett stort beslut dock, inget snack om den saken. Lycka till oavsett hur du gör. :)

Isabel

Hej! Läser din blogg då och då och tänkte jag skulle kommentera detta inlägg. Jag har gjort en laseroperation och jag är så nöjd!! Trivdes inte alls med glasögon eller linser och på sommaren när man hade glasögon kunde man inte använda solglasögon utan bara använda linser! Nu är det så himla smidigt att bara sätta på sig ett par solglasögon, somna i soffan utan att linserna klibbar, kunna bada utan glasögon eller linser. Det bästa jag gjort!




Kom ihåg mig?