Saturday diary


Kl. 15:10 |


Jag är så shoppingsugen och jag skulle vilja fylla min garderob med några godbitar från VILA. Denna Kakta knit skulle gärna få komma hem till mig...


Hej bloggisar!
  Idag blev det en tidigt morgon efter första natten, vissa dagar vaknar jag tidigare och är pigg och varför inte kliva upp och ta vara på dagen ? Om en liten stund ska jag ta en promenad med E m e l i e och det ska bli så skönt med friskluft. Bästa sättet att tanka energi för en till natt!

Vad ska ni äta idag ? Vi vet inte riktigt vad vi ska laga till middag idag!





Kommentarer
Ann-Sofi Engström

Hej! Jag har också varit ut och laddat batterierna med en prommis, men jag ska inte jobba. Till middag blir det lax i ugn och ugnsrostade morötter och rödbetor.

Härligt :-) sen ja fick barn har ja fått en Annan inställning till vad jag tkr är tidigt vs sent på morgonen :-)

Du kommer förstå va ja menar du med snart :-)

Här blev det en promenad imorse ska snart ut igen med hunden :) Ikväll ska vi nog äta tacogratäng :D Ny favorit här hemma som jag gärna äter ofta :D

Emma

Check tröja!!

Finns så himla dåligt med kläder för gravida tycker jag dock.. besviken på det! Tror dom att det kommer bli omodernt att vara gravid och att det inte är någon idé att tillverka gravidkläder som är SNYGGA eller hur sjutton tänker dom? Haha :)

Karolina, gravid i v. 35 ♥

Tack ♥



Åh vad fick du med mig?

från H&M fick jag bara med mig 2 amningsbehåar - så sköna! -tips- jag använder dom redan, haha.



Sen fick jag med mig lite annat smått och gott som jag visar i morgon!:)



Vi åt varma mackor ikväll - lite sent för att tipsa men gott var det :)



Kramis

Sussi | Med bebis i magen ♥

Åh så kul och hitta till fler gravid bloggar :)

Grattis och lycka till, kramar

Emelie

Hihi tack själv! :-) Förstår om du är helt slut efter promisen, tokgravid och allt. Nästa gång tar vi en kortare tur ;-) Ja eftersom du tipsade om deras te så var jag ju tvungen att testa.. ;-) Jätte jätte gott te! :-) Du får gärna komma och smutta lite te till veckan. ;-) Hur jobbar du kommande vecka? :-) tis, ons, tor? Jag jobbar tis, lör och sön, tror jag. ;-) Kram och hoppas ni får en bra natt! :-)

Angelica

Åh, vilken fin tröjja!!




Kom ihåg mig?