New shoes


Kl. 13:31 |


Nya vinterskor från Rieker kom Johan hem med till mig igår. Gissa om jag blev överaskad ! För någon helg sedan var vi på shoppingtur och jag blev riktigt förtjust i dessa från Rieker. Dock fanns inte min storlek och när jag var in till stan för att se där så hade de precis sålt dom i min storlek. Men nu äger jag ett par och jag kommer vara riktigt varm om fötterna i vinter :-) Tusen tack älskling!

Hej bloggisar!
Om någon timme är det dags att fara upp mot jobbet för att avverka ett arbetspass. Jag kikade på mitt nya schema och jag kan inte riktigt förstå hur jag har tänkt. Jag jobbar ju även denna helg och jag har inte en enda ledig dag förrän vi åker till stockholm, 6 dagar på raken skift är tungt! Jag hoppas kunna göra ett byte med någon.

Är det någon av er sundsvallbor som stod och hängde utanför dörren hos BOOM idag ? Det gjorde Johan med ca 50 personer till ;-) Jag får visa er senare vad han fyndade. För er som inte hänger med så är det hela 70 % på alla textilier och stoppade saker t.ex soffa och resten av sortimentet 50 %! Skynda er dit och fynda! :-)




Kommentarer
Linda

Rieker har bra skor!=) Snäll Johan du har =)

Sanna

åh, Rieker har verkligen mycket snyggt i år. Jag köpte nyligen ett par därifrån, liknande dina fast svarta och lägre och de är såå sköna och varma.

Emelie

Vad fina skor, såg väldigt sköna ut! :) Vi tog en sväng till BOOM på eftermiddagen då jag vaknat, KAOS med stora bokstäver. Vi köade 1h och 50 min i kassan.. De säger väll allt! ;) Är lite förvånad faktiskt att P tålamod fortfarande var på topp då vi kom ut.. ;) Vi fyndade lite av varje, överkast och kuddar som jag slängt in i tvättmaskinen nu, sedan blev det lite småkrafs! :)




Kom ihåg mig?