Till magen


Kl. 14:03 |


Hudkräm från dermalogica som enligt många bloggerskor ska vara den bästa att smörja in den växande magen med.

När är det dags att börja smörja in magen ? Jag VET att det inte förhindrar bristningar med att smörja eftersom det delvis är genetiskt och hormonellt. Men däremot tror jag inte att det skulle bli sämre av att smörja in magen lite extra då den växer som mest och på slutet. Smörjde/smörjer du in magen ? Vilken sort använder du dig av ?  





Kommentarer
Malin & Prinsessan

Åh, jag har så dåligt samvete för att jag fick ställa in våran dejt! Har fått ställa in allt hela veckan tyvärr.. Men jag tänkte att om det inte blir bättre snart så kanske vi kan få bjuda hem dig hit nån dag? :)



Jag var duktig på att smörja magen i början men sen glömde jag som av det. Klarade mig från bristningar på magen men sidorna (kärlekshandtagen), insida lår och brösten åkte dit på det :P



Kramis!

Ps. Du är så fin i din nya OM-kofta/tunika!

Linda

Jag smorde med Weledas havandeskapsolja en gång per dag (varje kväll) från typ v 16 kanske...fick inga bristningar men om det berodde på det vet jag inte =) Fin tunika!

Sara G

Jag har också funderat på om man måste köpa nån särskild kräm? Just nu kör jag med bodyshops bodybutter. Dermalogica kanske man skulle testa?

Elin Nylander

Jag smörjde in magen med Body Shops Cocoa butter som skulle vara bra mot bristningar. Det fungerade inte alls! Hoppas att ditt fungerar bättre. Annars bleknar de fula striorna sedan, men det tar ju lite tid...

Sara SVARAR

Linda: Den har jag också funderat på att testa :-)

Sara G: Jag ska nog testa dermalogicas.

Elin: Cocoabutter doftar sååå gott!

Linnea

Även om man inte vet säkert att det hjälper mot bristningar så hjälper det definitivt mot kliandet som uppstår när magen växer.. Så var det i alla fall för mig.

Sara SVARAR

Linnea: Vad skönt att kliandet upphörde. Jag tror det bara är positivt att smörja magen lite extra :-)

Nikita

Med albin smörjde ja inte in magen, men som du skriver det kan knappast bli sämre..

idag smörjde jag faktiskt in magen me vanlig mjukgörande för första gången, började klia så förbaskat.. antar att de växer å stramar =)

Sarah

Jag fick tipset att ta en skrubbvante till magen för att få igång blodcirkulationen. Avsluta med att smörja in den med olivolja. Jag lyckades klara mig utan bristningar i alla fall =)

sara

Jag smörjer med bodybutter. Fick aldrig bristningar med Nora i magen, får se om jag klarar mig nu med:-)

Eleni

Jag brukar alltid smörja in hela mig så såklart smörjde jag mig även under graviditeten. Jag använde mig av vanlig olivolja och mandelolja från Apoteket till magen så fort den började växa. Jag vet att det antagligen inte beror på bara det men jag hade iaf turen att inte få bristningar. Dessutom fick jag tips av flera mammor att även smörja där nere med mandelolja närmare förlossningen, haha! Det ska tydligen hjälpa lite mot att brista även där. Men det vet jag inte om det stämmer :) Men för mig gick det bra iaf :)

Carolina

Hej! Jag använder krämen " Mama bee" till min gravid mage.Finns på hemsidan http://www.iloveburt.se/

Har följt din blogg ett tag, kommer att fortsätta att följa den. Tycker om att läsa den :) Ha en fin kväll! Kram Carro




Kom ihåg mig?