Shoppingsugen


Kl. 14:07 |


En vadderad lekfilt i underbar kvalitet där tyget är ekologisk, GOTS-certifierad, bomull. Praktisk för att barnet ska kunna sitta eller ligga bekvämt på golvet. Finns hos stellaris.se som även har mycket annat till dig som är gravid.

Det börjar klia i shoppingfingrarna till den som vi går och väntar på :-) Snart kan jag inte hålla mig så mycket längre.  Om 13 dagar ska vi äntligen få "träffa" hon eller han igen och jag toklängtar. Efter det kanske jag kan börja handla lite smått ? Vi har inte bestämt oss än om vi ska ta reda på om det är en hon eller en han. Hur gjorde ni ?





Kommentarer
Linda

Vi kollade, nyfiken som jag är :)

Sara *SARASDIARY*

Linda: Jag är också sjukt nyfiken :-) För Johan spelar det ingen roll :-)

Sanna

Fick inte veta och ville inte veta heller. Men jag kände ändå på mig så mycket vad det var, gör man inte det kanske man vill veta.

Malin & Prinsessan

Vilka superfina! Förstår att du börjar bli sugen :) Vi ville veta båda två så vi frågade och i Östersund där vi gjorde det var det inga problem med att få ett svar :)



Jag började känna små "bubblor" i magen runt vecka 17-18 tror jag. Sedan tog det yttligare ett par veckor innan jag kände första sparken på riktigt och det var verkligen magiskt :D



Nu hoppas jag Skruttan blir frisk snart så vi kan ta och ses. Det var väl någongång i sommras sist vilket inte är godkänt när vi bor i samma stad, hihi :)



Mys på där hemma nu!

Kramis

Nikita

Vi tog reda på :D

det gjorde vi 2007 med Albin också, både för att det är kul att veta roligare att handla osv.. sen är vi så nyfikna bägge två också.



Handla har ja börjat gjort rätt tidigt till bägge,

det tkr ja man ska göra precis som man vill med ..

men för mig är det halva nöjet att få förbereda på det viset :)

M*

Ville bara önska dig en trevlig helg!

Sara SVARAR

Sanna: Ok :-) Jag har inte den blekaste vad det är. Men eftersom vi har så svårt med killnamn kanske det är en liten tjej ;-)



Malin: Ja vi får se hur vi gör. Har man tur kanske man kan själv se vad det. Men tror dom berättar här i sundsvall om man frågar och om dom kan se tydligt vad det är. Sen finns det vissa sjukhus där dom absolut inte berättar. Jag håller tummarna för nästa vecka,det är verkligen inte godkänt ;-)



Nikita: Lite ås tänker jag också, vad praktiskt det måste vara att veta vad det är :-)



KRAM PÅ ER ALLA!!

Linda

Bra idé! Glöggkväll vore myyysigt! Eller glögg eftermiddag så kanske vi har med oss Siri =)

elinjosefine - lifestyleblogs

Ja visst börjar det klia i shoppingfingrarna. Vi ska på ultraljud om 10 dagar och jag längtar massa!! Har faktiskt inte köpt något än.

Vi kommer att ta reda på vad det blir. Jag är så nyfiken så jag snart spricker.

Läste din kommentar över om att ni har svårt med pojknamn. Vem har inte det... :) Känns som alla mina kompisar som har fått/ska få har kommit på många tjejnamn men inte killnamn. Varför är det så :)?!

sara

Hallådär!



Ibland ska man få vara nyfiken...inga paket innan julafton Sara;) Vi tog inte reda på det med Nora. Den här gången var jag lite sugen, mest av praktiska skäl, men H ville inte. Så nu blir det extra spännande att se vad det är för fillur som är därinne:) Man gör helt som man vill såklart:)



Börja handla lite du... blir det inte så dyrt sen, finns ju mkt "unisex" man kan handla fast man inte vet. Jag hade handlat det mesta trots att jag inte visste att det var en Nora i magen.



Hoppas du sover gott! Om 6h är det min tur!!!



Kramis

Nikita

ja iaf om man inte är genus morsa så man tkr pojkar kan ha rosaa tunikor och små nyfödda tjejor kan ha blåa bodys me traktorer ;)

haha .. men så är inte jag, rosa is for girls =) and so on..




Kom ihåg mig?