Tjejvasan - Check!


Kl. 12:32 |

Plusgrader, inga spår att åka i samt inget fäste alls på skidorna så tog jag mig till Mora! Jag är sjukt missnöjd med tiden, men jag gjorde mitt allra bästa. Tjejer ramlade höger & vänster, det var köer vid ALLA nedförbackar då det var lössnö med inga spår att åka nerför i. Antingen så gick man med skidorna längstsidan nedför eller så ploga man ner & gjorde värsta vurpan! Det var helt enkelt bara att välja. Jag hade föreställt mig ett gäng glada tjejer med stämningen på topp & massa prat i spåren, men det var tvärtom. ALLA var så besvikna på spåren & förhållanden att man bara staka på i ren ilska för att ta sig till Mora. Påvägen fick jag också höra att det var dom tjejer som redan vid Oxberg hoppade av spåret eftersom det var så dåligt! Jag hade sjukt bra glid som jag tyvärr inte kunde utnyttja till max eftersom jag fick bromsa en hel del. Det kändes riktigt roligt att glida om vid lätt nedför & stakning ;-)


Men nu har jag åkt tjejvasan som jag aldrig trodde jag skulle åka & det är jag så nöjd över. Om jag kommer göra det igen , det vet jag inte. Men jag har hört att har man deltagit så får man starta i startgrupp längre fram, mellan led 2-4! Nu var jag i led 12, sista ledet var led 14. Så där har ni anledningen till att det inte fanns några spår :-) Det vore ju riktigt roligt att åka igen nästa år & få en betydligt bättre tid. Det vore ju riktigt kul att kunna åka på ett skidläger för att vässa till tekniken! Så vi får se.





 Det handlar om att delta & att genomföra! Och det klarade jag ju av

TUSEN TACK
till er alla som har peppat & önskat mig lycka till! Betyder massor!! Om ni vill kan jag plita ner en åkberättelse, med fler detaljer :-)


Tjejvasan - Check !
Tjejvättern - 11 juni
Vansbrosimmet - 9 Juli
Tjejmilen - 3 september








Kommentarer
Malin & Prinsessan

Wiieeee - du är grym! Bra gjort :D

Ann, fd granne på Jägargatan 20 :)

Bra jobbat Sara!

Emelie

Vad roligt med en uppdatering om åkningen! Usch, förstår verkligen ilskan över skidspåret! Du får se det som ett extra jobbigt pass, för mål kom du ju trots dåligt skidspår!! :) Klart du ska ladda om för nästa år, då lär ju spåren vara bättre om du får starta i tidigare led! :) KramKram!

Sara

Malin: Tack, vad go du är!

Ann: Tusen tack :-)

Emelie: Nästa år får du följa med ;-)

Ida H

Jag tyckte också att det var värdelöst med spåren och vilka stjärnor det var som åkte också!? Ingen som fattade att snabbast var till vänster. Nästa år blir det förhoppningsvis med 4. (1-3 är tävling). Bra kämpat!




Kom ihåg mig?