Tapenadfilé


Kl. 14:18 |

Blandsallat, tomat, gurka, rödlök, fetaost & granatäpple. Jasminris i den fina ostronskålen från MATEUS som J kom hem med igår <3



Tapenadfilé! Hur enkelt som helst att svänga ihop. Du behöver 1 stor fläskfilé eller 2 små putsade & fina för ca 4 protioner;

3 dl grädde
2 dl creme fraiche
2 msk soya
4-5 msk tapenade (olivröra på svarta oliver, finns färdig på burk)
2 vitlöksklyftor, pressade
salt & peppar


Lägg filén i en ugnsform. Rör ihop allt de andra och häll över filén. In i ugnen 175 C, ca 1 timme. När filén är klar så ta upp den ur såsen och skär i skivor. Rör om i såsen och lägg tilbaka den skivade filén. Klart!!



Efterrätt nr 1, Lailas mascarponecheeskake! Den smakade himmelskt. Kommer definitivt svänga ihop den fler ggr här hemma.



Efterrätt nr 2, ugnsvarm brieost toppad med nötter & torkadfrukt!



Finns det hjärterum så finns det stjärterum ;-) Har jag någonsing sagt till er att jag längtar tills vi bor större så vi får plats med ett rejält matsalsbord ? :-) En dröm jag har är att b.la ta bort väggen mellan köket & vardagsrummet, så skulle vi få plats med ett långt fint matsalsbord!



Lite häng i soffan efter maten.



 Henrik & Sofia anslöt också lite senare under kvällen...



Bjuder på en tokig bild då vi precis skulle börja spela spel ;-) Här ser ni också väggen jag skulle vilja riva ;-)

TACK FÖR EN FANTASTISK KVÄLL! Hoppas det inte dröjjer allt för längen innan vi ses igen...





Kommentarer
Ann-Sofi Engström

Det såg hur gott ut som helst......Mums!

Sofia

Åh vad härlig blogg du har Sara! Rackarns att vi inte åt med er, det dåg ju mumsigt ut! kram

Emelie

Vad gott allt de där såg ut!! :)




Kom ihåg mig?