Home!


Kl. 17:19 |


Ber om urstäkt för skitig spegel ;-) Det som är bra med att jobba inom landstigets väggar är att mina egna kläder blir aldrig skitig eftersom jag har uniform. Ibland kan jag ha samma tröja i 2 dagar, jeans kanske 3. Det är mestadels J´s kläder som maskinen får jobba med, förutom mina underkläder förståss. J tycker ofta då jag är ledig att jag är så fin klädd & det beror på att jag har ful uniform hela dagarna på jobbet & då är det ju extra roligt att känna sig fin på ledigdag.
 
Äntligen hemma efter en skön dag på jobbet! J har ännu inte kommit hem från Nordic hallen där Boxnings sm är i full gång. Idag har SVT sänt matcherna & faktiskt har min älskade sambo setts till lite då & då.. :-) Jag sitter i denna stund & klurar vad jag ska laga ihop här hemma, å det lutar mot kycklingfilé med tomat & saffran. Till efterrätt lutar det motnågot med turkiskyoghurt, kanske tillsammans med kanel & kardemumma äpplen ?  Men allt beror på om J kommer hålla mig sällskap eller inte. Blir jag home alone blir det hämtmat & en påse godis. Så det så.




Kommentarer
Malin & Prinsessan

Hihi, ja i framtiden blir det till att öka tempot men än så länge är det snigelfart här ;) Vet inte om jag frågat men vart i S-svall bor du?



Den där tröjan är så snygg! Från gina eller hur?

Kram kram




Kom ihåg mig?