Ultraljudet i v 19 (18+4)


Kl. 14:18 |




Här är vårat lilla mirakel som vi fick träffa idag. Idag låg den och rörde på fingrarna och tårna, den putade även med läpparna ;-) Även om vi har träffats två gånger tidigare så kändes det mer speciellt idag eftersom det syns nu att det är en minimänniska.

Nu kan vi pusta ut för stunden!

Vi hade turen att det både var en barnmorska och en läkare som skulle göra ultraljudet. Barnmorskan skulle lära läkaren och det resulterade i att vi fick kika lite extra längen på vårat lilla mirakel + att vi fick några extra bilder och helt gratis! Läkaren tyckte det var enkelt att göra UL på mig eftersom jag var så slank och fin om magen, gissa om jag sög åt mig av det ? ;-)

Två ben och fötter och två armar och händer fanns. Även två njurar satt på plats och en urinblåsa! Visste ni att fötterna är lika lång som lårbenet ? Dvs ca 3 cm just nu ;-) Hjärtat tickade på i normal takt och det fanns två kammare och två förmak. Hjärnan var utvecklad precis som den skulle och ryggraden såg så fin ut. Moderkakan har jag i bakvägg och det kändes ju otroligt skönt att höra. Miraklet väger ca 300 g och var 20 cm lång just nu.

BF kvarstår till valborg, 30 april!

Vem är du där inne ? Vad tänker du på ? Är du en tjej eller kille ?  Bara så du vet så längtar vi efter dig & vi älskar dig redan så!





Kommentarer
Nikita

åh så härligt :D

Tog ni reda på kön?

elin ♥ Gravid ♥

Vad roligt! nu kommer det nog att gå fort:)

elin ♥ Gravid ♥

vad roligt att allt såg bra ut!:) nu kommer det säkert att gå jättefort^^

sara

åh vad mysigt! skönt när ul är gjort och vad skönt att allt såg fint ut:-) ni kollade inte kön? vi ska snart på ul nr 2. Då blir vi varse om snitt el vanlig f-lossning. Hoppas vi ses på jobbet snart. Det börjar närma sig ledighet för mig nu...2 pass kvar efter inatt. KramKram

Linda

Grattis till att allt såg bra ut! Spännande!

Köp strl 50 och 56 ;)

Fia- mamma till Edison

Skönt att allt såg bra ut! Hihi kommer ihåg känslan, man bara låg där med vidöppna ögon och stirrade :) Så speciellt!

Vad kul att låren och fötterna är lika långa :D

camilla

Åh vad härligt! Längtar nästan tillbaka, det var så häftigt! Längtar ju förstås ännu mer efter att få träffa miraklet man bär på.



Ska ni ta reda på vad det blir eller tar ni det som en överraskning?



Kram

Ann-Sofi Engström

Men så skönt att allt är bra med lilla miraklet.

Kram




Kom ihåg mig?