Påväg in till stan för fika och kanske någ...


Kl. 13:41 |

img_3388 (MMS)

Påväg in till stan för fika och kanske några fynd ? Idag går vi in i v 23 med magen och ett inlägg om det blir lite senare + svar på era kommentarer :-)





Kommentarer
Emelie

Vad är det för gulligt som putar ut?! ;-) En veckobild vill vi ha! Hur jobbar du i veckan vännen? :-) Är nu ledig några dagar efter en jularbetshelg jag aldrig kommer glömma... jag jobbar ons, tors natt igen! :-) Kram och gott nytt år på er! :-)

elin-Gravid

kan ju ske när som helst egentligen:-P men jag tror att det dröjjer!:-P

hur har julen varit?



hoppas du får sova någon timme iallafall:-)

Godnatt:-)

Sofia

Hej Sara! Grattis vad kuuuuul med en liten!! Kom ner till Sthlm så fotar jag din mage! :) är tyvärr inte mkt i hudik nu. Oftast brukar man ta bilder när den är som störst, dvs någon/några veckor före ber. Födsel men det e ju lite olika hur man känner sig lixom :) men som sagt, hör av dig om du kommer neråt så fixar vi det :D Kramar & all lycka till till er!

Emelie

De är inte så mkt att höra! De har bara varit pillrigt på jobbet med en drös patienter! ;-) trodde de skulle vara lungt på jil jag! :-) absolut ska vi ses, kom till mig på ons eller tor- kväll? :-) vilken dag passar dig bäst? :-) kram!

Carolina

Hej Sara! Hoppas att allt e bra med dig och att ni har haft en fin & trevlig jul. God fortsättning. Nu har jag uppdaterat bloggen. Ta hand om er! Kram

Spanienfrugan

Vilken söt mage som tittar fram...




Kom ihåg mig?