Glad 3:e advent


Kl. 19:28 |

Hej bloggisar :-) Vi är fortfarande kvar i Tranås och har det hur bra som helst, men i morgon går bilen hemåt! Idag blev det en tur till Jönköping och A6 som är ett shoppingcentrum, liknande birsta för er som bor i sundsvall :-) En påse fick följa med hem som b.la innehöll ett till par jeans! Mycket välbehövligt måste jag säga :-)

I morgon går vi in i vecka 21 & jag tycker det har hänt massor denna vecka med magen. Har svårt att förstå att jag ska bli ännu större, bara att acceptera. Jag tror nog allt det är en liten tjej som stjäl min skönhet, vad tror ni?







Kommentarer
Emelie

Du har ju bara gått halva tiden än! ;-) Klart du kommer bli större! Jag tror fortfarande på tjej!! :-) KRAM!

Nikita

Först längtar man tills att magen ska börja synas ordentligt å tkr de tar en evighet.. Sen njuter man några veckor tills man börjar längta efter sin vanliga kropp igen .. Där är ja nu :-) fast samtidigt njuter man ju av sin fina gravid mage även om man nu på slutet mest känner sig som en uppsvälld flodhäst !

När jag väntade Ebba blev jag stor som ett hus (hela jag), fick en gigantisk mage & kände mig ful varenda dag. Usch vad jobbigt det var :(



När jag väntade Mille kom magen i v.24 och det var ENDAST mage. Jag gick inte alls upp mycket i vikt och kände mig skitsnygg, haha. Har aldrig mått så bra som när jag väntade honom. Så för mig stämde det klockrent att en flicka stjäl skönheten. Har svårt att förstå idag att jag vägde 30kg mer än nu när hon föddes. Jösses alltså!

Tror du att det är en tjej så stämmer det nog :) Det är sååå mysigt med en liten dotter, ja en son med såklart, men det är nå speciellt mellan mor & dotter :)



Kram!

Spanienfrugan

Köpte du vanliga jeans eller mammajeans?

Jag har också funderat på om det är en tjej som själ min skönhet, ibland känns det synnerligen så! Men vem vet egentligen?

vickan

du vet vad jag tror;-)

Dom rann av mig! Jag kämpade inte ett dugg, mer än att jag ammade vääääldigt mycket då Ebba var en tussunge dygnet runt :D Inte mig emot, jag blev ju smal fast jag bara satt i soffan, haha. Däremot blev ju brösten som två tepåsar men det fixade jag till efter 1 år ;)

Emelie

Men sluta.. Du är ju jätte fin Sara!! Titta dig i spegeln och sträck på dig, så fin så!!:-) Jobbar mån, tis, ons & lör natt så vi hinner nog ses något iaf! ;-) Kram

KIKKI

Det är säkert en tjej :D du är jättefin som gravid också! =)




Kom ihåg mig?