Friday diary


Kl. 14:19 |



I provhytten igår på H&M. Jag älskade denna senapsgula & skulle matcha med ett par svarta strupmbyxor eller ett par svarta jeans. Tror det blir ett klick på nätet då jag ligger på plus i saldot! Jag älskar senapsgult ♥

Hej bloggisar! Här har ni en trött bloggerska som har haft en jobbigt natt, kunde vekrligen inte somna igår trots att jag riktigt trött efter filmen. Det gör mig så frustrerande. Det sluta med att jag gick och la mig i gästrummet & somnade bums & sov till klockan halv tolv. Eftersom jag jobbar i natt gör det inte så mycket att jag fick en låååång sovmorgon.

Frukosten har slinkit ner, turkiskyoghurt med solrosfrön + lite honung & en kopp kaffe. Det som står next på listan är att städa lägenheten, det ser vekrligen ut som ett bombnedslag & det är så skönt att ha det gjort före nattjobb. En PW vore inte helt fel heller, vi får se om vädret tillåter.





Kommentarer
Malin & Prinsessan

Åh, jag är i valet och kvalet om jag ska beställa. Jag beställer heller aldrig jeans då det är som du säger så olika med storlekarna. Men nu har jag kärat ner mig total i dom där, hihi :) Får se hur det blir med saken!



Hoppas du får en härlig kväll trots väntande jobb!

Vi har semester en vecka nu, men sen kanske vi ska planera in en fika? :D



Kram!

Emelie

Den där tunikan var jätte fin! :)




Kom ihåg mig?