Ventilation


Kl. 21:21 |

Denna veckas första arbetsdag har nästan tagit kål på mig. Vissa dagar är bra dagar medans andra är dåliga dagar. Då det är dåliga dagar har jag 0 energi när jag kommer hem, varken laga mat eller en kort promenad orkas med, knappt så jag orkar knyta av mig skorna! 0 energi alltså. Den sista tiden har det varit fler dåliga dagar än bra, vilket tär på mitt samvete. Ska det vara såhär resten av livet ?

Jag vill ha massa energi då jag går hemifrån jobbet, jag vill ORKA träna ett tungt pass, laga god mat, städa lägenheten & ta en shoppingtur på stan efter jobbet. Nu finns det inte på kartan. Hur gör ni människor som har småbarn som ska hämtas på dagis efter en dålig dag på jobbet ? Jag gruvar mig då det är dags för mig, vart ska jag få den energin från ? Får man den på köpet kanske ?

p a n i k !

 

 





Kommentarer
Sara

Känner igen mig helt i det du beskriver! Som en trasa som jag brukar säga, urvriden den sista droppen. Det är SJUKT! att man ska känna sig så! När man får barn är man lika slut som du känner dig idag fast man måste ju hämta på dagis, laga mat och allt det där andra ändå, man kan ju gå ner i tid, om man har råd vill säga?! Vissa dagar skulle man bara vilja ligga på soffan med en filt uppdragen över näsan och bara vara ifred! Man får banne mig ångest vissa dagar!



Hoppas du kunnat vila upp dig någorlunda efter dagen =)



Kram från Sara




Kom ihåg mig?