Thursday


Kl. 20:24 |



Är så nöjd med sideboardet från MIO! Här på bild ser det väldigt kort ut, det är 180 brett. Såhär ser det ut nästan varje kväll nu hemma hos oss. Det är så MYSIGT med ljus! Yankee candle is the shit!


Ännu en dag på sjukan har gått an, har bara en dag kvar nu & sen är det helg! Lovely! Lite ledighet behövs nu., verkligen. Direkt efter jobbet for jag till ica maxi o "storhandla", sen for jag vidare till bolaget där jag köpte två flaskor vin båda med druvan zinfandel, Beringer & turnig leaf! (Rekomenderar verkligen båda vinerna). Hämtade därefter J från jobbet & for raka vägen till bergsåker där vi fick äta middag! Nu är jag hemma & har precis ställt in en falukorvslåda med dijonsenap i ugnen! Busenkelt recept som fanns med i senaste Buffé tidningen från ICA som damp ner i brevlådan igår. Bästa av allt är att den är LCHF vänlig! (du behöver: Falukorv, lök, paprika, grädde, mjölk & ägg) Givetvis skriver jag ut receptet om ni önskar det :-)


Precis som alla tidigare dagar denna vecka ser jag nu framemot halv åtta hos mig där det förresten är final! Sen blir det såklart IDOL!


Kram på er så "hörs" vi i morgon! Juste, tror det blir provencalé här hemma i morgon :-)

 





Kommentarer



Kom ihåg mig?