Le creuset till pangpris


Kl. 14:16 |



LE CREUSET gryta 4.2 L finns nu att köpa i flera färger hos CERVERA till ett riktigt PANG PRIS! Tidigare 1599:- & nu 999:- Jag vill såklart ha en vit, men denna färg ovan är ju riktigt underbar! Jag skulle verkligen behöva en sån gryta eftersom vi har några bitar i frysen som skulle behöva tillagas på detta vis.


Hej på er.
I morse vaknade jag då J for till jobbet, steg upp & kände att det inte riktigt stod rätt till. Halsen är inte som den ska så jag kröp ner i säng igen & sov i ca 3 timmar till ;-) Underbart med en ledig dag! Planen idag blir att ta en promenad i det underbara höstvädret & stanna till på Hemköp & handla lite ingredienser så jag kan svänga ihop en ljuvlig Gateau au chocolat! Starwoman tipsade om den kakan & den lät så smaskig att jag inte kan motså att testa.

Träningen blir inställd idag pga halsen, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk i en bedrövlig förkylning nu. Det har jag varken tid, råd eller lust till! Samt att jag har en student just nu på jobbet som jag försöker lära allt jag kan, i love it! :-)





Kommentarer
Emelie

Vi har några saker från Le creuset här hemma och de är hur bra och fina som helst! =) Dyra är dem förstås, men vi har haft dem i två år och är lika fina fortfarande, vi använder dem flera gånger i veckan så de används flitigt! =) Rekommenderar!




Kom ihåg mig?