Hunter Gloss


Kl. 13:45 |



Stövel från HUNTERS modellen gloss skulle jag gärna matcha idag med ljusa stuprörsjeans & min Odd Molly tunika. Det kanske är ett sign att jag ska beställa hem från Brandos eftersom bara min strlk finns kvar ? Pris : 1245:- FRI FRAKT & FRI RETUR!


Hej på er bloggisar! Jisses så skönt det var med en rejäl sovmorgon idag, alltid lika underbart att bli väckt av en puss på kinden då man är ledig tillsammans! J steg upp runt tio & han lät mig sova en timme till, snällt va? ;-) Statusen här hemma är en lite piggare sambo, stackarn har ju varit förkyld i över en veckas tid. Snart är det väl min tur? Kanske lagomt till jag reser till Egypten ? Vore ju surt...

Idag hade jag planen på att fara ner till hudik för att fira mormor & besöka marknaden för att köpa hjortronsylt, men eftersom inte J är riktigt kry så får det bli en tur ner en annan dag. Så vad ska vi hitta på idag ? Kanske ska ta och plantera på ballisen ? Ja, vi får väl se! Det lutar iaf mot att äta middag någon annanstans än här hemma ;-)


Later





Kommentarer



Kom ihåg mig?