Det är inte bara skidor som måste köpas...


Kl. 18:23 |
Bilder: Stadium.se


BRA underställ, fodrade tights som är till för längdåkning, jacka samt väst ! Det är tydligen 3 lager med kläder som man ska ha. Är det någon som har åkt vasaloppet som kan komma med lite tips till mig ? Känner mig helt lost i denna värld!
Psssst! blir du medlem hos stadium nu så får du 20% på ett köp. Gäller även dom som redan är medlem, dock endast fram till 14 november.




Kommentarer

Tack för tipset. Har nu köpt ett par ljusgråa med mönster + ett par helsvarta som ska hänga i vardagsrummet. Sen får jag ta de andra rummen nån dag till veckan :)

Tack för tipset om Odd Molly också! Nyinfyttad i stan så känner inte till den så väl ännt :)



Vad tuff du är som ska åka vasaloppet! Grymt!!



Kram på dig och trevlig fredagskväll!

Sanna

Jepp, jag har, fast inte tjejvasan utan The real thing. Jag är visserligen inte särskilt frusen av mig men jag skulle inte åka med tre lager om det inte var vidrigt kallt, skulle svettas ihjäl då, underställ, jacka och tights eller några andra brallor räcker lätt. Har du någon målsättningstid eller är det bara att komma i mål som gäller?

Sara

Sanna: Vad duktig du är som åkt the real thing. Själv så har jag inte stått på ett pat skidor sen jag var jätteliten. Så mitt mål är att ta mig igenom loppet utan att avbryta! Ser framemot att träna stå på skidor & ta mig fram. Måste börja från basic! :-) ingen målsättningstid med andra ord.




Kom ihåg mig?