Matsalsbord & bal i regn


Kl. 11:46 |



Fint vitt, enkelt matbord från MIO med tillbehörande stolar skulle gärna få placeras i vårat vardagsrum. I köket vill jag har ett litet runt vitt matbord.


Hej på er. Vilket trist väder! Stackars studenter i hudik som har sin bal idag, förhoppningsvis blir det uppehåll då dom ska befinna sig i parken. Nu ska jag göra mig ordning för dagen & senare blir det en tripp ner till hudik för att se då bror har frack på sig :-) Vad gör ni idag ?


Kram





Kommentarer
Sanna

Jag får se om vi åker in till stan och kollar på balen också, isåfall kanske vi ses. Men det är ju sånt skitväder, jag har redan varit i stan en gång idag och haft dragkamp med vinden om vem som skulle ha paraplyet, jag vann men paraplyet förlorade så de åker i soporna nu helt trasigt:) Kan tipsa om att Carlings i Hudik har 50% rea på jättemycket fina kläder.

Sara

Sanna: Rackans vad det blåste, jag förstörde mitt paraply också :P hehe...Vi var bara ner en liten snabbis, tog lite foto i studio & sen for jag hem till sundsvall igen. Attans att jag missade den rean, finns snygga kläder på Carlings! Kram

Linda

Hua det ösregnade då jag åkte från Hudik m tåget igår iaf...




Kom ihåg mig?