Inte helt felfritt


Kl. 13:56 |


Tjohoo! Hemma igen från tandläkaren, jag kan verkligen rekomendera er att gå till smile. Slopa landstinget & titta upp era tänder privat istället! Det blir tyvärr ett återbesök på tisdag, vilket jag såklart inte hade hoppats på, men hellre att dom är nogrann än att dom inte bryr sig. Undra om J kan följa med & hålla handen ?


Nu står dagens lunch/middag & kokar på spisen, det blir tomatsoppa alá Sara. Ett tips är att låta den stå längen på spisen så den drar in alla smaker ordentligt. Strax ska jag inta ballkongläge med ett glas iskallt citronloka & min nya bok. Lovely!


Ps. På söndag drar MIO R.E.A.N IGÅNG !!




Kommentarer
Vickis

Har gått till Smile men måste tyvärr säga tvärt emot dina rekomendationer då två av mina nära o kära har fått bedövning felsatt varav en har problem än idag att öppna munnen...:/

Trivdes själv tills jag hörde detta..På min bror tog de tre försök innan bedövning satt rätt och en av gångerna gick det direkt ut i blodet..:/

De lagade ett hål jag hade, kände knappt av det innan men nu efter lagningen har jag ganska rejäla problem med den...Tyvärr byter jag tandläkare.

Sara

Vickis: Det var inte roligt att höra, nu blir jag nervös inför tisdan :P Vilken otur ni har haft :-( Vilken tandläkare gick du till ?




Kom ihåg mig?