Kyckling med mangosalsa


Kl. 19:24 |
Tillagar kvällens middag & morgondagens matlådor. Hittade ett recept till en av mina favoritbloggerskor Linda Fodor, som just nu befinner sig på andra sidag atlanten & resulterade som 8:e plats i Bodybuilding tävlingen. Det som även hör till är att hon fick en liten dotter för ungefär ett år sedan, den som verkligen VILL kan! Hon har för mig bevisat att ingenting är omöjligt.

Jaja, åter till matlagningen. Det som tillagas är precis som rubriken lyder, Kyckling med mangosalsa. Jag stoppade 3 kycklingfileér i ugn. Hackade rödlök som fick svettas i lite olivolja. Blandade sedan i en burk tomatkross, lite mer en 1 msk mango chutney & sweet chili sauce efter smak. Saltade & peppra. Vet ni vad ? Det är jättegott! Äntligen ett nytt sätt att laga tomatsås! (brukar annars bli vitlöksklyftor & gullök). Till lunch kommer det serveras med lite råris, ikväll blir det bara lite sallad.

Ikväll ska vi nöta sofftyg, har nämligen hyrt 3 filmer på Hemmakväll. En söndagskväll precis som dom ska vara! Lägenheten är nystädad & stearinljusen är tända. Nu myser vi!







Kommentarer



Kom ihåg mig?