Köket


Kl. 16:52 |
Eftersom det har funnits önskemål om bilder på köket så kommer här 3 bilder. Som ni kommer se på bilderna så har vi inte ett tipp topp kök, då vi flyttade in bytte vi golv & målade väggarna + att vi inköpt ny kyl & frys. Så det finns renoveringsbehov b.la ny spis/ugn, fläkt & lampa vid diskhon.

Tyvärr så går det inte att byta ut allting på samma gång, allting tar sin tid ;-) Just nu är inte köket prio ett heller, vi har lite att fixa med vardagsrummet & gästrummet först. Planeringen är att den renoveringen drar i gång ganska så snart...













Den svartabänkskivan som någon gång i framtiden ska bytas ut mot en vit. Är det svårt att byta ut den själv ? Ni ser även mina favorit burkar som är tillför Kaffe & Te, finns att köpa hos Åhlen´s.




Kommentarer
Sanna

Ser helt okej ut tycker jag, du skulle se vårt kök det är ingen vacker syn kan jag säga men precis som du sa så tar allting sin tid. Hur stor lägenhet har ni? Och vart ligger den, vilken stadsdel? Hur svår bänkskivan är att byta beror nog på hur den sitter fast. Sitter den som berget kan det vara svårt att få bort den utan att förstöra den andra inredningen men att sätta dit en ny är enkelt.

Sara

Sanna: Våran lägenhet är en 3:a, tror den är på 86kvm. Den ligger i Granlo, en liten bit från stan, kanske 2 km bara. Perfekt avstånd till stan. Bussen går alles utanför :-) Måste kolla upp hur våran är ditsatt, tror den sitter fast rejält...men som sagt, blir ett senare projekt :-)



KRAM KRAM




Kom ihåg mig?