Lagat 3 maträtter idag


Kl. 16:24 |
Dags för lite update! Nu håller jag på att laga 2 maträtter, en "vanlig" lasagne & en lasagne alá LCHF. Byter ut plattorna mot auburgine & skippar bachamelsåsen & har mycket fetost istället. Tidagare idag lagade jag chilikasslesgratäng & portionera upp i matlådor. Snart är frysen full för veckan :-) Känner mig otroligt duktig.

Dammsugat & bytt sängkläder har också gjorts under dagen, kommer troligtvis sova som en prinsessa inatt. Snart kommer J hem & då blir det väl middag, sen vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Kanske en powerwalk runt sidsjön? Dra till ego & köra ett hårt pass ? (isf skulle jag inte behöva byta om då jag har gått runt i mina betterbodies byxor, linne & hood idag) eller nöta lite sofftyg & se den 3:e filmen vi hyrt ?




Igår blev det ett spontantklipp när jag var ute på birsta, LUGG! Dock är jag inte nöjd, men den kommer ju växa ganska så snabbt & då blir det bättre. Resten av håret klippte jag för någon vecka sedan, lite färg & slingor blev det också. Höstfräsch.




Kommentarer
Rövarmamman

Ser jätte fint ut, tips platta luggen så kommer de kännas lite bättre o de e snyggt med att platta luggen åt både sidorna så du får en som en liten "öppning" i fram vid pannan, de e så himla fint med Lugg!!:)




Kom ihåg mig?